keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Jouluvalmistelua ja takapakkia

Heippa kaikille! Olipas masentavaa tänä aamuna lähteä liikkeelle. Eipä ole kauniista, valkoisesta lumesta enää juuri tietoakaan. Taas on synkkää ja märkää. Kaikenlisäksi sai tepastella tosi varovasti töihin aamulla, kun meidän kadunpätkä oli ihan peilijäätä.

Onkos teillä jo tehty jouluvalmisteluja? Meillä on nyt kaikki jouluvalot paikoillaan. Ostimme viime sunnuntaina uuden joulukuusen. Vanhakin on vielä tallessa, hyvin on kestänyt monia vuosia, mutta nyt se ei olisi mahtunut omalle paikalleen. Uusi joulukuusi on pienempi ja valkoinen! Olin suunnitellut ensin sellaista valopuuta, mutta isäntä sai mut taivuteltua takaisin kuusen kannalle.


Mulla oli (on) suunnitelmissa tehdä oikein suursiivous jouluksi, mutta tällä hetkellä tuntuu tulevan takapakkia. Livahdin tänään hieman aikaisemmin töistä, kun selkäkipu otti voiton. Selkäkivut olivat tuttua juttua edesmenneen blogini lukijoille, mutta kerrataanpa asia. Elikkäs mulla on skolioosia (selän vinoutuminen/kieroutuminen) ja mahdollisesti repeämä jossain kohtaa (välilevyssä?). Nämä siis fysioterapeutin diagnoosit. Oireet ovat jotakuinkin samanlaisia kuin välilevynpullistumassa (voihan se olla sekin). Selkäkipu ei ole ihan kokoaikaista. Välillä selkä on ihan hyvä ja sitten taas ei. Nyt on taas se ei ja täytyy sanoa, että ottaa päähän! Rajoittaa kuitenkin jonkin verran tekemisiä. Ei auta muu, kuin yrittää saada itsensä taas ruotuun.

Hyvää keskiviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiittää ja kuittaa kommentista!