sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Kirppistelyä

Moi! Kävin tänään aikani kuluksi tuossa lähikirppiksellä pyörimässä. Ihmettelin päivällä, että mitähän sitä tekisi. Samaan aikaan isäntä luki netistä, että tuo kirppis lopettaa ja on huomenna viimeistä päivää auki! Harmi, vaikka en nyt mikään kanta-asiakas ollutkaan. Kiersin ensin moneen kertaan kaikki hyllyjen välit "löytämättä" mitään, mutta tulihan sieltä ostettua muutama paita ja kirjoja. En kiinnittänyt alennuksiin mitään huomiota, joten näiden kaikkien hinnaksi tuli vain 5,25 euroa! Harmitti vietävästi, kun siellä olisi ollut tosi hieno, pitkä farkkutakki, mutta ei ollut mun kokoa! Samaten olisi ollut todella upeita korkokenkiä, mutta kun en tuon selkäni takia pysty (ja muutenkaan) pitämään sellaisia.


Niccolei-toppi.


H&M paita.


KappAhl-toppi.


 Niccolei-paita. Tämä oli hieman nukkainen, mutta ajattelin, että sen saa siistiksi teippiharjalla. Tuossa on rusetti selässä.


Ihana "karvareuhka"paita. Lievitti hieman sitä tuskaa, mikä tuli siitä liian pienestä farkkutakista. Siinäkin olisi ollut tuollaiset karvakaulukset ja karvahihat.


Salkkarikirjoja! Ensin löysin Kalle- ja Saku ja Mia-kirjat. Toisesta pöydästä bongasin vielä tuon Silja-kirjan.


Tämä luomus ei päätynyt mukaan, mutta oli pakko ottaa siitä kuva.

2 kommenttia:

  1. Mulla on se kans et harvoin kierrän kirppiksiä ja yleensä lähinnä vien myytävää mut ikävä sit kuitenkin aina tulee ku huomaa et ne lopettaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. En mäkään tuolla tosiaan kerennyt käymään kuin muutaman kerran, mutta oli siisti kirppis ja pääosin hyvää tavaraa.

      Poista

Kiittää ja kuittaa kommentista!