maanantai 9. marraskuuta 2015

Maalämmön odotusta ja rojun raivausta

Maalämmön tulo lähenee! Enää kolme viikkoa, mutta sekin tuntuu vielä ikuisuudelta. Kuinka mä jaksan odottaa? Tajusin kysyä eräältä meidän työntekijältä, joka tuli takaisin äitiyslomalta, että mikäs lämmitys teillä onkaan (ne kun rakennutti kokonaan uuden talon). Maalämpöhän niilläkin ja kuulemma kovasti tyytyväisiä ja sähkölaskutkaan eivät ole "juuri mitään". Hienoa, tuo on kuin musiikkia minun korvilleni. Muutenkin kaikki olisi valmista, siivottiin pannuhuonekin eilen. Mutta missäpä viipyy meidän toimenpidelupa? Se on ollut jo neljä ja puoli viikkoa siellä käsittelyssä. No, ehkei nyt vielä yliaikaa, mutta tulee pian kiire, jos ei kohta ala näkyä. Epäilimme jo hetkisen, että ne laput olisivat olleet väärin täytetty, mutta kun ne täytettiin sen maalämpöfirman edustajan kanssa ja ei ainakaan mitään korjausvaatimuksia ole tullut.

Ensin ajattelin, että en ole paikalla silloin, kun maalämpö tulee. Normaalistihan olisin töissä, mutta rohkenin alustavasti pyytää hieman vapaata. Ehkä mä sittenkin haluan olla mukana menossa. Josko vaikka kerkiäisi kuvia napata. On tämä sen verran iso juttu. Siinä on sitten se käyttöön opastuskin. Se ei kyllä välttämättä tarkoita, että ymmärtäisin siitä jotain.

Siivoamisesta puheenollen, tai oikeastaan rojun raivauksesta. Tässä kahden viikon aikana on nyt sitten lähtenyt roskikseen 7 isoa jätesäkillistä tavaraa + jotakin myös lasin-, pahvin-, ja metallinkeräykseen. Olen tyytyväinen. Se tunne, kun mahtuu hakemaan polkupyörän varastosta ilman erillisiä toimenpiteitä, jeij!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiittää ja kuittaa kommentista!