sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulu tuli ja joulu meni

Heipparallaa ja hyvää joulun jälkeistä elämää. En ole jaksanut käydä koneellakaan, kun iski jouluksi flunssa ja vielä jatkuu. Jouluaattona kävimme siis isännän porukoilla kahvilla. Olisi siellä ollut tarjolla myös glögiä ja joulupuuroa, mutta me ei niistä oikein perusteta. Sen jälkeen tulimme kotiin paistamaan kinkkua ja katselemaan elokuvia.

Joulupäivänä olimme Parkanossa mun porukoilla, siellä oli myös sisko ja kummitäti, niinkuin aina. Olipas hieno ilma ajella, kun vettä tuli kuin aisaa, todella jouluista! Onneksi äiskällä oli taas hienot joulukoristelut, pääsi edes vähän tunnelmaan. Ruokaa oli taas vaikka armeijalle ja hyvää oli. Ruuan jälkeen jaettiin lahjoja, vaikka taas oli ollut puhetta, että "mitään ei sitten osteta kenellekkään". Joka jouluinen perinne on myös ratkoa sitä Aamulehden kuvavisaa ja hauskaa taas piisasi, kun välillä mentiin ihan asiasta toiseen.


Ruokakuvasta puuttuvat laatikot, perunat ja lihapullat. Ne olivat toisella pöydällä. Jälkiruuaksi oli rahkaa ja viimeiseksi kahviteltiin joulutorttujen, keksien ja kakun kera.


Niin ja ne lahjat...


Isossa kuvassa on äiskälle menossa patakinnas ja -laput, siskolle tuo juustolautanen ja Pikku Myy tee. Kummitädille kynttiläkipot ja amaryllis. Isä sai meidän vanhasta öljykattilasta polttimen, heh. Seuraavissa kuvissa on meijän lahjoja. Isännälle kans patakintaat (tosin tekstit ei oikein täsmää, kun lukee "isä", "dad" jne.), Pirta kylppärimatto ja Pirta pyyhkeet, Vallilan pöytätabletit ja Star Wars-peli. Siskolta sain tuollaiset villasukat ja värityskortteja. Kummitädiltä mm. tuon viinipullon. Taustalla näkyy kahvipakettejakin. Niitä tuli peräti 5 kappaletta.2 kommenttia:

  1. Nam mitä ruoka kuvia! :D Meillä ei ollut liha pullia jouluna, mutta uudeksi vuodeksi ajattelin tehdä :) Ihania lahjoja! :)

    VastaaPoista
  2. Juu, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi...liiankin riittävästi =). Lahjojen kanssa käy joka joulu näin..."mitään ei osteta" ja sitten kaikki taas ostaa. Kivoja lahjoja tuli!

    VastaaPoista

Kiittää ja kuittaa kommentista!