lauantai 19. joulukuuta 2015

Testatut tuotteet

Heippa! Muistatte varmaan, kun ostin nivaskan Urtekramin tuotteita. Eli nämä:


No nyt ovat kaikki olleet testauksessa. Shampoo ja suihkugeeli olivat mielestäni hyviä. Eivät liian voimakastuoksuisia ja ajavat muutenkin asiansa. Hiukset ovat ihanan pehmeät tuon shampoopesun jälkeen. Isäntä ei puolestaan tykännyt, joten hän osti itselleen mieleisiään tuotteita. Samoin käsisaippua on ok. Deodorantin kohdalla luulen, että se menee tämän jälkeen vaihtoon. Se ei kuivu niin äkkiä, tuntuu hieman laimealta ja "vesimäiseltä". Eli kolme hittiä ja yksi huti tuli näissä ostoksissa. Ostin muuten lisää shampoota ja suihkugeeliä, tälläkertaa "rosea".


Sitten...vielä kerran Magnesiumsuihke! Sitä on tullut käytettyä selkääni kohta kuukauden päivät ja aivan loistava tuote. Sehän tehosi jo heti ensimmäisellä käyttökerralla. *koputtaa puuta* Selkä on ollut kunnossa ja eikä esim. viikonloppuaamuisin ole tapahtunut heräilyjä sen takia, etten ole löytänyt selälle hyvää asentoa, jeij!


2 kommenttia:

 1. Olen käyttänyt Urtekramin Nordic Birch -sarjasta shampoota ja hoitoainetta. Olen ollut myös niihin tosi tyytyväinen ja tykkään niiden tuoksusta. Dödöstä, joka siis oli sellainen koivuntuoksuinen, jäi aika huono fiilis. Kuivui hitaasti eikä oikein toiminut muutenkaan lupaavan alun jälkeen. Harmi, kun olin jo ehtinyt luulla löytäneeni vihdoinkin hyvän "luomudödön". Kiva kuitenkin, kun marketeista saa näinkin edullista luonnonkosmetiikkaa. Nuo pesutuotteet ovat laadukkaita.

  Tosi hyvä, että olet saanut apua selkävaivoihisi! Mietin jo viime Mg-postauksesi jälkeen tuon suihkeen ostamista ja nyt kyllä ostan ja kokeilen, josko auttaisi jalkavaivaani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on hyvä että tavan marketeissakin on nykyään tuota valikoimaa, ettei tarvitse "erikoiskauppoihin" välttämättä mennä. Osta ihmeessä tuota magnesiumsuihketta!

   Poista

Kiittää ja kuittaa kommentista!