maanantai 25. tammikuuta 2016

Meidän Milla

Heippa! Olen Milla, 15 vee. Asun äiskän ja iskän kanssa omakotitalossa. Talossa, johon olen niin tykästynyt, etten muualla haluakaan olla. Tarkkaa syntymäpäivääni ei tiedetä, mutta laskelmien mukaan näinä päivinä tuo 15 vuotta...olen siis vanha. Äiskä ja iskä hakivat mut aikoinaan Tottijärveltä, maalaistalosta. Heillä oli mukanaan cairniterrieri Merri, joka oli enemmän kiinnostunut lehmistä kuin uudesta perheenjäsenestä! Mun veli murisi Merrille, joten mä pääsin lähtemään äiskän ja iskän mukaan. Mua käytiin ensin esittelemässä iskän porukoille. Siellä oli iiiso koira, Saku. Me tultiin kyllä ihan hyvin toimeen. Hauska sattuma, koska myöhemmin minusta tuli samannäköinen koira, hieman pienempi vaan. Mua on jopa luultu Sakuksi naapurien toimesta!

                                           Tällainen olin ihan pienenä.


Milla ja Saku vai Saku ja Milla...kumpi on kumpi?


Merri leikkii Sakun kanssa.


Me asuttiin eka kerrostalossa. Tehtiin vähän Merrin kanssa koiruuksia, pureskeltiin lattialistoja, sekä revittiin tapetteja ja postia. Onneksi äiskä ja iskä kyllästyivät kerrostaloelämään ja ostivat iskän porukoilta omakotitalon. Siellä on enemmän tilaa. En tee enää niin paljon koiruuksia, mutta jos jotain teenkin, kuulen äiskän sanovan "sen on Merri tommoseks opettanu". Äiskä on vakuuttunut, että Merri on yhä keskuudessamme ja antaa ohjeita uurnastaan. Merri oli meistä meinattain se, joka aiheutti äiskälle ja iskälle enempi päänvaivaa. Se oli niin itsepäinen, että jos se ei saanut tahtoansa läpi, niin se kosti jotenkin!

Äiskä ja iskä tekivät vaikean päätöksen ja Merri lähti koirien taivaaseen 30.8.2010. Mä jäin ainokaiseksi. Ne kyllä yritti ottaa mulle uuden kaverin, mutta mä en hyväksynyt ketään! Kukaan ei vie mun paikkaani, sen tein äiskälle ja iskälle selväksi! Haluan kaiken huomion ja sen saankin.


Äiskä yritti ottaa musta sisällä kuvia, mutta väistelin parhaani mukaan, koska pelkään kameraa. Siispä mut vietiin ulos kuvattavaksi. Olis se äiskä voinut edes harjata mut ensin! ...enkä ymmärrä miksi se vähän toruu, kun syön lunta.


Tämmöinen mä olen. Kiltti vanhus suurimmaksi osaksi. Toimin välillä myös äiskän herätyskellona. Viikonloppunakin herätin lauantaina klo 5 aamulla ulos, sunnuntaina annoin sentään nukkua klo 8 asti.6 kommenttia:

 1. Voi, Milla on niin sydämen murskaaja, ihana. Meidän koira lähti sessujen taivaaseen 2003 <3 enkä ole kyennyt sen jälkeen koiraa ottamaan. Lapsena saatu sessu oli niin niin rakas etten osaa sitä sanoin kuvailla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, noi on niin rakkaita. Kaikkein ikävintä on luopua niistä kun aika tulee.

   Poista
  2. Muistan tunteen.
   Blogissani on kiva arvonta menossa vink vink ;)

   Poista
  3. Kiva arvonta. Jätän kuitenkin tälläkertaa väliin, koska itse en ole vuosiin käyttänyt korvakoruja, tuntuisi "väärältä" osallistua.

   Poista

Kiittää ja kuittaa kommentista!