maanantai 1. helmikuuta 2016

Tapahtui viikonloppuna

Moikka! Menipäs se viikonloppu taas äkkiä. Miehen sisko soitti lauantai aamuna, että häneltä leviää tietokone. No, lähdimme isännän kanssa hakemaan siskoa ja menimme Verkkokauppaan asiantuntevaksi avuksi uuden tietokoneen hankinnassa (ts. isäntä oli apuna). Avulias myyjä tulikin heti siihen ja siinä selviteltiin, että minkälaista tietokonetta, millaiseen käyttöön jne. Tässä kohtaa isännän sisko olikin jo livahtanut televisioita katsomaan! Sieltä lähti sitten loppuviimein mukaan tietokoneen lisäksi telkkarikin. Sisko tarvitsi apua noiden asennuksessa, joten menimme sinne. Siellä menikin sellaiset kolme tuntia! Mä rupesin jo hieman turhautumaan kun vain istuin ja ihmettelin. Mä en ymmärrä noista asioista mitään.

Kun vihdoin päästiin kotiin, tehtiin ruokaa ja isäntä rupesi seuraamaan Tapparan peliä. Mäkin vilkuilin sivusilmällä ja samalla värittelin joululahjaksi saamaani Talviunelmia-värityskirjaa. Sain kaksi kuvaa väritettyä ja hieman kolmatta. Oikeastaan noi aikuisten värityskirjat ei ole ihan mun juttu, mutta sain siitä intoa ruveta itsekin taas piirtämään. Tarvitsisi vaan järjestää tuolle harrastukselle taas aikaa. Muistan, kun inspiraatio joskus oikein iski, saatoin piirtää tuntikausia putkeen, taisi olla käsikin ihan kipeä!


Sunnuntaina lähdettiinkin jo aikaisemmin liikenteeseen, kun Cittarikin aukeaa jo kymmeneltä. Käytiin eka vaan miehen porukoilla hieman myöhästyneillä nimipäiväkahveilla. Melkein loppupäivä menikin kotona neuvonpidossa... (nyt seuraa jutun juoni)...nimittäin iskimme isännän kanssa molemmat silmämme siellä Verkkokaupassa erääseen telkkariin, 55 tuumaiseen. Isäntähän innostuu tällaisista asioista heti, mä olen yleensä hitaasti lämpenevää sorttia, jos ollenkaan. Tällä kertaa ei kuitenkaan meikäläistäkään tarvinnut suostutella. Otinkohan peräti itse puheeksi? Kummiskin, ajateltiin tänään käydä ostamassa. Toivottavasti niitä vaan on vielä siellä. Mittailtiin autoakin eilen metrimitan kanssa, että mahtuuko se aparaatti sinne =). Olohuoneen telkkari saa uuden paikan makuuhuoneesta ja makuuhuoneen telkkari päätynee varmaankin työkaverille, se on siitä kiinnostunut.

Tämmössii. Hyvää maanantaita kaikille!6 kommenttia:

 1. Kauniisti olet värittänyt kuvat! Värittäminen ja piirtäminen on hauskaa minun mielestä.
  Ei vaan ole aikaa. Kiva, kun saatte kunnonkokoisen telkun. Siitä kelpaa elokuvia katsella.
  Mukavaa maanantaita sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia. Juu, kunnollisen kokoinen telkku on kyllä asiaa, varsinkin kun mekin katsotaan niitä elokuvia ym. aikas paljon.

  VastaaPoista
 3. Juu, mullakin on yks aikuisten värityskirja enkä ole yhen yhtäkääm kuvaa loppuun asti värittänyt. Keskittymiskyky vähän hakusessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meinaa hermo välillä pitää. Ne on niin pientä pränttiä jotkut.

   Poista
 4. Ihania värityskuvia! Meillä mä muistan kun mies kokosi itse meidän tietokoneen ja siihen meni 5 h. Olin et huh huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noihin tietokone-juttuihin saa tosiaan meneen aikaa ja odottavan aika on pitkä.

   Poista

Kiittää ja kuittaa kommentista!