keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

10 faktaa minusta

Moi! Nappasin tuolta Meidän elämää-blogista tämmösen haasteen ittelleni...

1. Olen horoskoopiltani kaksonen ja tyypillinen sellainen. Välillä itseäkin rasittaa!

2. Pelkään karhuja! Kiitos Hopeanuolen. Ne karhut on NIIN pelottavia, vaikka ovatkin piirrettyjä. En siis mene metsään, ainakaan yksin!

3. Tykkään kotoilusta ja olenkin hieman erakkoluontoinen. Töissä olen hyvinkin seurallinen ja suu käy lähestulkoon tauotta, mutta heti kun työmaan ovi sulkeutuu takanani, haluan olla rauhassa. Siis toki isännän ja koiran kanssa, mutta en oikein jaksa mitään muuta ylimääräistä.

4. Inhoan maksaruokia, hyih!

5. Lempivärini ovat musta ja pinkki. Musta menee aina, mutta tuohon pinkkiin mulla on jonkinlainen viha-rakkaussuhde. Välillä "kaiken" pitäisi olla pinkkiä ja sitten välillä mä taasen kyllästyn siihen totaalisesti.

6. Olen välillä aikamoinen hössöttäjä. Aina en pysty keskittymään vain yhteen asiaan kerrallaan. Esim. rupean tekemään asiaa A (vaikka imuroimaan), huomaan keskenkaiken asian B, joka pitäisi tehdä. A jää kesken ja löydän imurin illalla siitä kohtaa mihin mä sen jätin hoksattuani asian B. Tosin voi olla, että asia B:kin on jäänyt kesken, kun tilalle on jo tullut asia C (d, e, f, g...).

7. Rakastan elokuvia, varsinkin kauhuelokuvia.

8. En meikkaa. Kampaajalla, samoin kuin kosmetologilla olen käynyt viimeksi vuonna nakki ja muusi. Muutenkin olen välillä ihan ulalla näistä "naisten jutuista". Olen ollut aina enemmänkin sellainen poikatyttö kuin naisellinen nainen.

9. Me ollaan isännän kanssa suoraan kuin Kellarin kunkku-sarjasta, Doug ja Carrie. Ihan samoja repliikkejä, välillä menee vain toisinpäin. Enää puuttuu kellari ja isännän isä Arthurin rooliin (sopisi paremmin kuin mun isä).

10. Tykkään valokuvailla ja yritänkin kehittyä siinä kokoajan paremmaksi.

10 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja kirjoitit!
  Minäkin tykkään miehen kanssa katsoa kauhuleffoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän piti olla helppo haaste, mutta eipä vain ollutkaan! Yhtäkkiä pää löi ihan tyhjää, kun piti keksiä faktoja itsestään.

   Poista
 2. Mä pystyn allekirjoittamaan noista monta kohtaa. Olen myös tyypillinen, rasittava kaksonen ja juuri sen takia käy yleensä niinkuin kohdassa kuusi. Kaksosilla on monta rautaa tulessa eivätkä ne jaksa keskittyä vain yhteen asiaan kerralla kovinkaan kauan. :)
  Rakastan elokuvia ja olen ikuinen poikatyttö, meikki mitä se on? Ei ainakaan syötävää. :D

  VastaaPoista
 3. Näitä on tosi kiva lukea. Minä muuten olen myös kaksonen, ja tykkään pinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa oli tehdäkin =). Mukavaa torstaita!

   Poista
 4. Näitä on ihana lukea kun tutustuu toiseen aina hieman lisää.
  Aaah rakastan maksaruokia ja vihaan kauhuleffoja. Meikkaan ihan liian paljon mutta kampaajalla käyn liian harvoin.

  VastaaPoista

Kiittää ja kuittaa kommentista!