torstai 31. maaliskuuta 2016

Ärrinmurrin!

Moikka! Eipä olisi pääsiäisenä uskonut mitä tämä työviikko tuopi tullessaan. Onneksi huomenna on perjantai, sillä tuntuu, että kohta pää sanoo *poks*. Pahoittelut etukäteen, että nyt tulee valitusta! On pitänyt kirjoittaa ihan muista asioista, mutta kun ei päässä ole ollut oikein tilaa muille ajatuksille. Tiedättehän sen tunteen, kun mitta on täynnä?

Tiistaina tuli heti "ilouutisia", että kaksi henkilöä on sairaslomalla, mutta eipä mitään hätää. "Satu pelastaa tilanteen, Satu kerkiää kymmeneen paikkaan samaan aikaan". Eipä siinä mitään, mielellänihän minä autan ja meneehän se päiväkin nopeammin, mutta...ISO mutta... olisi kiva, jos tätä porukkahenkeä löytyisi niinkuin muualtakin. Tässä kohtaa tarkoitan meidän miesväkeä. Ei kiireen kierää mihinkään. Tehdään vaan ne omat hommat, mitäpä muulla on väliä. Pomo on yrittänyt kurmuuttaa niitä tämän viikon ja syystäkin, sillä meillä nousee tavaramäärä parin vuoden notkahduksen jälkeen ja ei olisi enää aikaa ihmetellä! Ei vaan mene jakeluun. Toisaalta sitten (kolikon kääntöpuoli) on se, että ne on saaneet "tehdä mitä lystää" jo vuosikausia, joten vaikea niitä on muuttaa, ainakaan hetkessä. Ihan kuin murrosikäisten kanssa työskentelisi.

Minäkin olen tällä viikolla puhunut pomolle kuin ruuneperi, paasannut ja paasannut, että kun tavamäärät nousevat, niin tämä ei voi enää mennä näin! Työteho on niistä kulta-ajoista hidastunut ihan silmissä. Ennen tehtiin esim. tuotetta X 2000 kpl tunnissa, nyt hyvä kun pystytään 1200 kpl:ään. Mä olen jo muutaman ässän hihastani vetäissyt, mm. sen, että on hyvin huolestuttavaa, että satunnaiset vuokratyöntekijätkin pieksevät 6-0 meidän vakkareita. Sairasloma-kortin ajattelin jättää siihen, kun on ihan pakko! Jos sattuu nimittäin tulemaan vielä se aika, etten jaksakaan pelastaa tilanteita ja pitää heikoimpia "kädestä kiinni".

Kiittää ja kuittaa! Palataan mukavammilla asioilla sitten kun tästä rauhoitutaan =).

2 kommenttia:

 1. Hih..toivottavasti hieman helpotti oloasia. Uskon ettet ole ongelmasi kanssa yksin..meillä ainakin on välillä niin ova vastarinta muutoksille ja roikutaan omissa jutuissa niin , että mietin että olenko hiekkalaatikolla vai töissä! ;)
  Tsemppiä. Muista pyytää myös niiden toisten palkat itsellesi, jos niiden työt teet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä helpotti! Juu ja sitten on sekin, että mitään uusia juttuja ei voi yrittää, kun "30 vuotta on aina tehty näin". Taidan tosiaan pyytää ne palkat itselleni.☺

   Poista

Kiittää ja kuittaa kommentista!