lauantai 26. maaliskuuta 2016

Perjantaina Parkanossa

Moikka! Oltiin eilen siellä Parkanon reissulla. Menomatka sujui yllättävän nopeasti, kun yleensä se menee tooosi hitaasti. Olisin toivonut aurinkoa, mutta enpä saanut aurinkoa, vaan lunta menomatkalla ja vettä tulomatkalla. Äiskä oli tehnyt taas hyvät pöperöt ja mä söinkin taas itseni ähkyyn (pääsiäisen jälkeen alkaa laihdutuskuuri!). Oli pääruoka, jälkiruoka ja vielä kahvit kakun kera (jestas!).


Siskokin oli paikalla ja käytiin mummulassakin, joka sijaitsee ihan meijän porukoitten naapurissa. Siellä saattoi piipahtaa lapsenakin siis monta kertaa päivässä! Se on meille ikuisesti mummula, vaikka mummua ja pappaa ei olekaan vuosikausiin enää ollutkaan. Kummitäti asuttaa taloa. No, kuitenkin, käytiin siis siellä, kun kummitäti oli katsonut meille tavaroita, joista voisi jo luopua. Palaan niihin toisessa postauksessa, kun mun kuvailut niistä meni vähän mönkään. Kummitäti näytti meille myös mummun, isän ja omia tekemiä piirustuksia. Kummitätihän on tosi hyvä piirtämään, maalaamaan ym., mutta nyt meikäläinenkin haukkoi henkeä ja meni hiljaiseksi. Siis NIIN upeita tekeleitä! Harmitti vietävästi, kun ei ollut kameraa juuri sillä hetkellä mukana, olisin voinut ottaa kuvia, kun kummitäti ei sentään vielä niitä antanut meidän matkaan. Nyt ei ole epäilystäkään, mistä mäkin olen piirustustaitoni perinyt!


Lähdettiin klo 14 aikaan kotia kohti. Keksittiin isännän kanssa myös matkalla bongailla samaa automerkkiä kuin meillä (eli Nissan Qashqai) ja tulihan niitä varmaan parikymmentä vastaan.


Jos mua harmitti se, ettei mummulassa ollut kameraa mukana, niin arvatkaapa mikä harmitti kotona vielä enemmän? Siis aina tapahtuu jotain mielenkiintoista, kun mulla ei ole sitä kameraa. Mentiin käymään ulkona ja isäntä rupesi yhtäkkiä..."tuu äkkiä...kato...KATO". Voihan jehna sentään! Kaksi joutsenta lensi TOSI matalalla meidän talon yli! Tästä lähtien otan aina kameran mukaan, sormi valmiiksi liipaisimella!


Mukavaa lauantaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. Reissujen automatkat on aina niin puuduttavia, en jaksais millään istua mutta senhän se vaatii jos haluaa joskus jossain käydä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Positiivista oli, että nyt ei ottanut selkään! Voispa vaan siirtyä sormia napsauttamalla paikasta a paikkaan b.

   Poista
 2. Teillä on ollut kiva reissu! Mukava "leikki" bongailla samoja autoja
  Kun itsellä. Mulla on sama automerkki!
  Ihanat nuo viimeisen kuvan puput!
  Hyvää lauantai päivää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli kivaa, mutta parasta on aina palata kotiin.
   Mukavaa lauantaita sinnekin!

   Poista
 3. Oli varmasti kiva reissu! Ja niinhän se menee, että aina kun tarvis kuvata, niin ei ole kameraa.
  Mukavaa lauantaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Se taitaa olla joku kirjoittamaton sääntö, että kun se kamera ei ole mukana, niin jotain kuvattavaa olis. Mukavaa lauantaita sinnekin!

   Poista
 4. Kuulostaa kyllä tosi mukavalta reissulta!! :)
  Mä oon niin samaa mieltä, että aina pitäisi olla kamera kädessä. Niin paljon kaikkea menee ohi. Mukavaa pääsiäisen viimeistä päivää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava reissu. Aina se kamera pitäisi olla, vaikka menisi vain viemään roskia!

   Poista

Kiittää ja kuittaa kommentista!