keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Tämän viikon kuolemansynti: laiskuus

Hellurei! Nyt täytyy sanoa, että tällä viikolla on kyllä ollut niin saamattomuus huipussaan. Oikein itseäkin hävettää. Mä en ole saanut juuri mitään aikaiseksi! Ja nyt on turha valittaa, että "kaikkea olis, mutta kun kellossa on liian vähän tunteja". Puhtaat pyykit odottavat: osa silitystä, osa vaan kaappiin laittoa (miksei ne osaa mennä sinne itsekseen?), huusholli kaipaisi imurointia ja luuttuamista (pitääkö kohta ostaa robotti-imuri ja -moppi?), smoothie ainekset odottavat jääkaapissa tekijäänsä (kun ei niin ei...). TO DO LIST on loputon...huoh (ja tässä meikäläinen vaan istuskelee tietokoneen ääressä)!

Varmasti osasyyllinen tähän vetelään olotilaan makailee tuolla eteisen nurkassa. Meidän Milla! Mä olen vähän nukkunut huonosti tällä viikolla. Maanantaina Milla herätti klo 4.00 ja unenpöpperöinen äiskä ei ihan heti ollut mukana: Pissa tuli matolle. Mä yritin ennakoida tiistai aamun ja laitoin kellon herättämään samoihin aikoihin. Milla päätti herättää äiskän puolen yön aikaan! Äiskä pukee ulkotamineet taas puoliunessa päälleen ja tekee lähtöä, mutta mitä tekee Milla? Ei ollut ainakaan lähdössä ulos...ei elettäkään siihen suuntaan! No, äiskä meni takaisin nukkumaan ja uusi yritys klo 4.00...pöh, Milla oli ihan sikeässä unessa. Viime yönä heräteltiin taas äiskää, mutta nyt olikin äiskä ovelampi ja jatkoi uniaan.

No nyt allekirjoittanut ryhdistäytyy, lähtee tiskaamaan ja tekemään kauppalistaa...
Mukavaa keskiviikkoa kaikille!
Ps. Onneksi talossa on vaan tekokukkia, oikeat kukat olisivat kuolleet viimeistään tällä viikolla...
12 kommenttia:

 1. Mun viime viikko oli tehokas, mutta tämä viikko sitten kaikkea muuta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä niinkin. Itseä tämä tehottomuus ärsyttää kyllä ylikaiken.

   Poista
 2. Täällä toinen huonosti nukkunut. Jospa huomenna olis pirteempi :)

  VastaaPoista
 3. Hahaa....ihana Milla :)
  Meillä neidit herättää aina puoli 4, vissiin itse heräävät lehdenjakajan ohiajoon ja sitten tulevat tuhisemaan mun sängynviereen....päästän ne ulos ja käyn itsekin vessassa, sitten raahaudun takas ovelle ja vihellän neidit sisään, elleivät jo napota oven takana ja sitten kilpajuoksu petiin, koska tappelu parhaista paikoista alkaa....pian taas havahdun ajatukseen, että otinkohan koirat sisään...juu otin, kun sängyssä on niin tunku :) Tämä toistuu joka yö! Ja miksi mä olen niin väsy joka aamu????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Silloin kun Merrikin vielä oli, niin molemmat nukkuivat kans sängyssä. Pikkasen oli tunkua!

   Poista
 4. JOskus saa ollakin saamaton, se ei haittaa.
  Mun pitäisi tehdä juttu jos toinenkin mutta äääh määhän oon lomalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sais, mutta kun se ärsyttää niin suunnattomasti...oli sitten loma tai ei.

   Poista
 5. Yölliset herättäjät ovat aikamoisia, eikä sitä saa heti unta. Täälläkin vetämätön olo, mutta eilen huomasinkin, että on lämpöä, joten johtuikin vain siitä. Parempaa tätä päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits. Joo, yölliset herättäjät tosiaan...ja varsinkin kun herätetään noin niinkuin pilanpäiten=).

   Poista
 6. Välillä iskee laiskuus yhdelle jos toiselle. Monet ei varmaan usko, että mullekin tulee joskus laiskoja päiviä ja kaamea väsymys. Sitten taas matka jatkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi viikolla voi olla jo toinen ääni kellossa =).

   Poista

Kiittää ja kuittaa kommentista!