maanantai 14. maaliskuuta 2016

Tapahtui viikonloppuna

Heips! Mites muilla meni viikonloppu? Perjantaina tuli touhuttua kotitöiden parissa niinkuin jo kerroinkin. Jes, sain silitettyä kaikki tarvittavat vaatteet (ihan sillä vaan "jes", koska inhoan silitystä) ja muutenkin. Illalla mä jämähdin katselemaan tavoistani poiketen Emma Gaalaa (ei pyörinyt Pekka Puupää dvd-soittimessa). Isäntä touhusi siinä vaiheessa tietokoneiden kanssa, sillä oli monta rautaa tulessa. Ihmettelin, kun se oli niin salaperäinen yksi päivä, mutta se olikin tilannut mulle meille tabletin! No, se sääti sitä tablettia ja sitten mun läppäriä ja...ja...Minusta kun ei ole noissa hommissa yhtään mihinkään...en vaan tajuu. Nyt kun sitten opettelisin vielä käyttämään tuota tablettia. Onhan meillä ennestäänkin tabletti, mutta uusi on aina uutta. Tässä on joku kääntyvä kamerakin (näkyy tuolla vasemmassa alanurkassa).


Lauantaina olikin tuttuun tyyliin telkkari- ja löhöpäivä. Milla herätti äiskän klo 5.00! Tällä kertaa en kuitenkaan jäänyt valveille, vaan menin vielä nukkumaan, kun Milla oli päässyt ulos ja saanut ruokaa. Se ruokakin on laitettava sille heti eikä viidestoistapäivä, muuten on turha kuvitellakaan saada olla rauhassa! Isäntä teki illalla meille kanansiipiä jo toisen kerran samalla viikolla, kun pyysin. Olivat niin hyviä. Siivet olivat maustamattomia ja isäntä teki niille seuraavanlaisen "marinadin".

- Ruokaöljyä
- Dijon hunajasinappia
- Currya
- Pippurisekoitusta
- Suolaa
- Paprikamaustetta


Sunnuntaina käytiinkin sitten isännän porukoilla nimipäiväkahveilla ja samalla reissulla kaupassa. Sunnuntaithan on yleensä NIIN so boring päiviä mulle, mutta nyt mä sain inspiraation siivoskella lisää paikkoja. Siinä sai imuri ja luuttu kyytiä! Nyt ei enää haittaa se viime viikkoinen laiskuus-kohtauskaan.

Hyvää viikon alkua kaikille!


14 kommenttia:

 1. Ihana mies sinulla, kun yllätti kivalla ostoksella!
  Hyvältä kuulostaa tuo marinadi. Täytyy joskus kokeilla!
  Mukavaa maanantai päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh,se ei uskaltanu heti kertoa koko mööpelistä. Kantsii kokeilla, todella hyvää. Mukavaa maanantaita sinnekin.

   Poista
 2. Lenovot ovat laadukkaita! Kiva yllätys. :)

  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olen kuullut. Nytkin naputtelen tässä tabletilla. Samoin sinne!

   Poista
 3. Tabletti on tosi kätevä, oli varmasti mahtava yllätys :)

  Viikonloppu meni nopeesti. Sunnuntaina kävin vesijuoksemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se. Eilen siinä vähän paremmin testailin.

   Poista
 4. Sain autokauppojen kylkiäisenä tabletin ja kas kummaa tytär ilmoitti sen nähtyään, että hän tartteis koulussa....no se oli heipat ihka uudelle tabletille ;9
  No meni hyvään tarkoitukseen....
  Meidän nirsot neidit on kyllä ruokaa valla, mutta kun kuppiin laitat, niin nuuhkasevat ja kääntyvät katsomaan tyyliin 'Et oo tosissas...'
  Valitettavasti olen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niitä entisaikoja koulussa, kun ei ollut tietokoneista saatika tableteista puhettakaan!
   Meillä kyllä ruoka kelpaa...Milla ei kuppiin sylje =).

   Poista
 5. Tuo kirjoitus on ihan kuin meidän perheestä. Mä oon ihan pihalla noitten vempainten kanssa. Ukko sitten laittaa ja asentelee :)

  VastaaPoista

Kiittää ja kuittaa kommentista!