perjantai 29. huhtikuuta 2016

Viikko taas pulkassa

Hellurei! Oikein mukavaa perjantaita kaikille! Hei, se olis tosiaan vihdoin perjantai! Käydään taas vastaanottamaan viikonloppua. Eipä mennyt tämä viikko ollenkaan suunnitellun mukaisesti. Oli taas aika raskas viikko töissä ja joutui jäämään ylitöihinkin parina päivänä. Kaikenlisäksi mun pasmat sekoitti se, että mä menin muutamana päivänä klo 7.00 töihin (kun on tottunu menemään kuuteen!) ja isäntäkin meni poikkeuksellisesti seitsemään. Eli päästiin melkein samoihin aikoihin töistä, joten mun "oma aika" töiden jälkeen lyhentyi huomattavasti. Että näinkin pienestä meikäläinen menee sekaisin.


Mulla jäikin edellämainitusta syistä blogin teko, siivous ym. näin perjantaille, elikkäs kohta pitää alkaa touhuamaan. Livahdinkin tuntia aikaisemmin töistä, että olisi vähän pelivaraa. Olisi taas miljoona muutakin projektia, mutta ehkäpä ne nyt sitten jää myöhemmäksi. Asia kerrallaan.


Ollaankos siellä jo siirrytty kevät/kesäaikaan? Ollaanhan ihan juuri toukokuussa! Täällä iski pieni epätoivo alkuviikosta, kun tuli vettä niinkuin aisaa ja yhtenä päivänä tuli oikein luntakin! Säätiedot viittaisivat siihen, että kyllä se kesä sieltä saapuu. Ajattelinkin, että uskaltaisikohan kaivaa jo kesävaatteita/-kenkiä kaapin perukoilta ja luopua paksummista vaatteista...niin ja piposta?


Tämmöistä tälläerää. Mukavaa viikonloppua...ja hauskaa vappua kaikille!

14 kommenttia:

 1. Voi kuule tuota samaa itsekkin täällä mietin koska ja jokohan uskaltaisin heittää talvitamineet nurkkaan ja vaihtaa kevyempää päälle.
  Mukavaa Vappu viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taidan ottaa riskin ja kaivaa kesävaatteet esiin!
   Samoin sinne!

   Poista
 2. Kieltämättä se sade masensi hiukan, mutta nyt paistaa aurinko ja fiilis on jo hyvin keväinen, ellei peräti kesäinen :)
  Hyvää vappua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt näyttää keli tosiaan paremmalta.
   Kiitos samoin.

   Poista
 3. Normaalista rutiinista ei ol kiva poiketa.
  Ihanaa Vappua.

  VastaaPoista
 4. Kyllä se kesä sieltä tulee!
  Nyt on ollut jo lämpöisempiä päiviä. Kevät vaatteet on ollut jo käytössä.
  Hyvää vappua sinulle!🎈😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee tulee! Kyllä mä varmaan vaihdan kesävaatteisiin!
   Samoin sinulle!

   Poista
 5. Voi noita krookuksia, niin kauniita!
  Oikein iloista vappuaikaa :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kevätkuvia!
  Aurinkoista vappupäivää!

  VastaaPoista

Kiittää ja kuittaa kommentista!