perjantai 20. toukokuuta 2016

Myyntimiehet helvetistä!

Moikka! Nyt on pakko taas avautua. Alan epäilemään kohta jonkinlaista salaliittoteoriaa. Kaikki varmaan alkoi siitä, kun se viaton mummeli asteli meille sisälle ja sai ilmeisesti aikaan jonkinlaisen lumipalloefektin. Ei päivääkään ilman jotain myyntimiestä (no, ei nyt ihan, mutta...). Viimeisin kävi keskiviikkona. Harmi kun en heti tiennyt mitä pihalla tapahtuu, olisin mennyt antamaan myös täyslaidallisen...

Olimme isännän kanssa siis pihalla ja mä menin eka sisälle. Ihmettelin, kun isäntää ei ala kuulua. Siellähän se keskusteli jonkun myyntimiehen kanssa! Ensinnäkin...mun mielestä jotenkin törkeetä: Isäntä puhui puhelimeen ja vaikka ei ollutkaan kyse mistään elintärkeästä puhelusta, niin se myyntimies oli vaan lompsinut pihaan ja jäänyt seisomaan isännän selän taakse. Mä en ainakaan menis keskeyttämään toisen puhelua. Isäntä oli lopettanut puhelun ja tokaissut, "NO MITÄ???". En tiedä, olenko edes pahoillani sen myyntimiehen puolesta (isäntä ei paljon sanoja säästellyt)...se nimittäin sattui olemaan sellaisesta ovi-ja ikkunafirmasta, mistä me emme ota ENÄÄ KOSKAAN MITÄÄN, IKINÄ.

Mulla rupesi kanssa viha nousemaan pintaan tämän miehen käytyä, muuten en olisi "muistanut" koko asiaa. Otimme siis kyseiseltä firmalta joskus ulko-ovet. Takaovi on ok, mutta etuovesta alkoi heti vuoden päästä maalit rapisemaan, samaten siellä on sellanen pihkaa valuva kohta. Lisäksi karmeista puuttuvat yhä edelleen suojatulpat, jotka luvattiin useasti lähettää. Eipä ole näkynyt! Asiasta reklamoitiin, reklamoitiin ja vielä kerran reklamoitiin. Sitäkin pompoteltiin, kun ilmeisesti kukaan ei halunnut ottaa vastuuta. Myyntiedustaja käskee ilmoittaa asiakaspalveluun, asiakaspalvelu sanoo, että ilmoittakaa myyntiedustajalle. Se oli tällaista kissa-hiiri leikkiä. Loppujen lopuksi kukaan ei noteerannut yhtään mitään. Sattuipa sitten, että sieltä tuli myyntiedustaja kauppaamaan meille ikkunoita. Eipä oltu kiinnostuttu, mutta näytimme tälle herralle etuoven tilannetta. Tiedättekö mitä tämä myyntimies kommentoi???!!! "Helppoahan nämä on ITSEKIN korjata". Asia jäi taas sille tielle. Kehtasi vielä soittaa jälkeenpäin, että otammeko ikkunat?! Voitte varmaan kuvitella, miksi me emme halua olla kyseisen firman kanssa missään tekemisissä. Isäntä laittoi keskiviikkoisen episodin jälkeen vihaisen viestin firmalle, että tänne ei ole enää asiaa. Munkin teki mieli laittaa, mutta jätänpä sen siihen kertaan, jos joku onneton sieltä vielä meille eksyy.

Olen harkinnut vakavasti kylttiä tuonne ulkopuolelle, kaupustelu omalla vastuulla.

Kiittää ja kuittaa...


6 kommenttia:

 1. Voi ei, jospa sieltä ei enää teille tultaisi. Nuo puhelinmyyjät ovat myös aika sitkeitä. Mulle soitetaan aika usein, harvoin tulee mitään tilattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, todella ärsyttävää! Ja ettäs kehtaavat. Onneksi mulle ei ole puhelinmyyjät soitelleet, vaikka nekin tuntuvat nyt laupiailta samarialaisilta noihin verrattuna.

   Poista
 2. Myyntimiehen homma ei varmasti ole helpoimmasta päästä, mutta en siis puolustele heitä yhtään.
  Itse olin kerran ostamassa kukkakaupasta kimppua niin jonkun firman edustaja pyyhälsi paikalle ja alkoi esittelemään tuotettaan omistajalle samalla kun omistaja palveli minua. Mua tuo ei loukannut mutta omistaja loukkaantui todella paljon. Hän oli todella loukkaantunut ettei edustaja antanut hänen palvella minua rauhassa loppuun saakka. Myyntimiehiä taitaa olla joka lähtöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niin taitaa olla. Täytyy myöntää, että itse en pärjäisi noissa hommissa yhtään! Minusta ei olisi myymään (=tuputtamaan) kenellekkään mitään, kun tiedän miten veemäistä se on, kun itselle yritetään pakkomyydä.

   Poista
  2. Minustakaan ei ole tuputtajaksi, ei sitten millään.
   Pakkomyynti on perceectä.

   Poista

Kiittää ja kuittaa kommentista!