tiistai 14. kesäkuuta 2016

Mitä kuvasta puuttuu?


No, nehän on ne meidän etupihan isot kuuset, jotka puuttuu! Ne käytiin tänään kaatamassa. Onpas oudon näköinen piha, mutta eiköhän siihen totu. Ehkä hieman hötkyiltiin tuon asian suhteen, mutta onpahan hoidettu. Siitä oravanpesästä...Metsurimiehet olivat juuri loppusuoralla, kun tulin töistä ja ampaisin heti kysymään. Ei ollut pesässä ketään. Niin me vähän arveltiinkin, kun tässä ei ole pahemmin oravia näkynyt. Toisessakin puussa ollut (harakan) pesä oli tyhjillään.


Tämmöistä putua on nyt sitten koko etupiha täynnä. Taidan joutua myös ikkunanpesupuuhiin, sen verran on pöllynnyt.Mukavaa tiistaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. Ekana tuli mieleen, että kuvasta puuttuu aurinko :D. Mutta oli jo heti toisessa kuvassa mukana. (Älysin nyt vasta etsiä tieni tänne, mutta parempi myöhään..)

  Tulee kyllä ihan älyttömästi valoa (ja vähäksi aikaa myös outo tunne), kun puita kaatuu. Tai siis kaadetaan, mielellään ei tartte itsekseen kaatua, koska todennäköisesti ne silloin päätyy ihan väärään paikkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teretulemast! Juu, noi kuuset rupes olemaan jo vaarallisiakin...senkin takia kaadatettiin. Eiköhän tuohon etupihaan kohta totu.

   Poista
 2. Sulla on hyvä syy pestä ikkunat! Mä en siitä tykkää yhtään ja siirtänyt koko asiaa vaan enää ei pysty kun lintu kakkinut keittiön ikkunaan ja se pakko nyt pestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan tykkään ikkunanpesusta, kun vaan saan aikaiseksi. Linnun kakka on ärsyttävää ja miten ne aina osuu sopivasti johonkin. Meillä esim. puutarhakalusteisiin.

   Poista
 3. Ihana aurinkoinen kuva! Onpas valoisan näköistä nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits. Juu, valoisampaa tosiaankin tuli!

   Poista

Kiittää ja kuittaa kommentista!