perjantai 22. heinäkuuta 2016

Loma!

Moikka! Nyt se sitten vihdoin ja viimein alkoi, kaiken sen puurtamisen jälkeen...LOMA!!! Suljin tänään työmaan oven klo 12.30 ja se pysyy minun osaltani kiinni seuraavat 4 viikkoa. Kaikkeni antaneena oli kiva päästä muutenkin tänään pikkuisen aikaisemmin töistä ja loma tuntuu kyllä niin ansaitulta! En ihan vielä kuitenkaan täydellisesti sisäistä tätä asiaa, onhan tässä menty pitkän aikaa kuin viitapiru ja ollut monta rautaa tulessa. Voin olla sunnuntaina vähän hölmistynyt, kun ei tarvikaan miettiä mitään työjuttuja. Nyt siis voi heittää aikataulut ja kellot romukoppaan. Viikonpäivilläkään ei ole mitään väliä! Ei haittaa, jos menee sekaisin!

Mä tyhjensin tänään työmatkareppunikin ja siirsin sen syrjään. Yleensä se roikkuu keittiössä, siivouskaapin ovessa. Kaikkea sekin oli syönyt...palkkakuitteja monelta kuukaudelta, tyhjiä Frezza kahvipulloja. Löytyipä pari kadoksissa ollutta juttuakin!

Eipä ole tullut oltua pahemmin tietokoneellakaan tällä viikolla. Tänään olen sitten senkin edestä. Olen siivoillut ja pessyt pyykkiä kuin viimeistä (kesä)päivää. Leikkasin jopa nurmikkoakin. Ajatuksena oli, ettei heti olisi työleiri odottamassa, kun loma alkaa. Muutamana iltana viihdyin myös kameran takana. Mä innostuin totaalisesti kuvailemaan meijän pihassa. Niin paljon, etten meinannut tulla sisälle ollenkaan.

Mää rupean ötökkäkuvaajaksi...ihan oikeasti! Niitä on kiva seurailla ja vielä kun saa tallennettua kameraan. Vai mitä mieltä olette seuraavista...

Kotiloita...niitä oli tosi paljon...


Leppäkerttuja. Onkohan nämä niitä Venäjältä tulleita?


Muita siivekkäitä...Tämä ansaitsi ihan oman paikkansa. Mielestäni paras otos.


Näihin kuviin ja tunnelmiin. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!20 kommenttia:

 1. Sinustahan varsinainen luontokuvaaja on kehkeytynyt. :)
  Mukavaa ja ennenkaikkea rentoa lomaa!!

  VastaaPoista
 2. Rentouttavaa lomaa ja ihania kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 3. On kyllä hienoja kuvia! Ja hyvää ja rentouttavaa lomaa! :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä onnistuneita otoksia, etenkin tuo viimeinen. Kuvailu on kyllä hauskaa. Teetkö muuten mitään noille kotiloille? Minä keräilen niitä aina välillä ja heittelen myrkkyä, nytkin pitäisi etteivät syö vadelmia.
  Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Emmää niille kotiloille mitään tee. Saavat olla omissa oloissaan...melkein hyvä, jos söisivät jotain tuolta pihasta =).

   Poista
 5. Hienoja ötökkäkuvia!
  Oikein mukavaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Mukavaa lomaa ötökkäkuvaajalle, kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 7. Hyvää lomaa ja rentouttavaa kuvausta. Noita leppäkerttuja mäkin odottelen, koska ne tulee meille asti.

  VastaaPoista
 8. Upeita kuvia!
  Hyvää lomaa sinulle!☀️😀❤️

  VastaaPoista
 9. Kauniita kuvia! Itsekin huomaan tiiraavani ötököitä enemmän ja enemmän linssin takaa😊 Ihanaa lomaa ja kivoja hetkiä kameran kanssa☀️📸

  VastaaPoista

Kiittää ja kuittaa kommentista!