torstai 14. heinäkuuta 2016

Savustuskaappi!

Moikka! Sairaslomaviikko alkaa olla lopuillaan. Ensi viikko töitä ja sitten alkaa oikea loma! Eilen tuli hurjasti vettä ja ukkonenkin käväisi! Mä en ole oikeastaan muuta tehnyt kuin ollut tietokoneella. Oli suunnitelmissa lähteä vähän valokuvailemaan, mutta enhän mä ole voinut mihinkään mennä. Milla on vaatinut huomiota lähes tauotta ja tuo sääkin on oikeastaan ollut arvaamaton. Huomasin tänään äiskän soittaneen puolen päivän aikaan, soittelin sitten kahden aikoihin takaisin. Ne oli isän kanssa olleet tässä lähistöllä ja meinanneet tulla poikkeamaan, mutta kun en ollut vastannut, niin eivät sitten tulleet. Kotonahan mä tietysti olin, mutta taisin olla sillä hetkellä ulkona käymässä. Ne oli jo menossa kotiopäin, joten vierailu jäi tälläkertaa. Olisivat vaikka eilen ilmoittaneet, höppänät, että ovat täälläpäin.

Meille saapui eilen lähetys. Savustuskaappi! Kaikkea noi miehet keksiikin hommata. En heti päässyt sitä kuvaamaan vesisateen takia, mutta tässä se nyt sitten on. Kelpaa savustella. Kala on jääkaapissa odottamassa, samoin perunat. Ruisleipääkin ostettiin, kun oli sen verran kalalla kokoa, että riittää leivän päällekin. Nam!


Mukavaa torstai-iltaa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Jopas on vempele. Meille ei moinen mahtuisi, vaikka kieltämättä tuollainen olisi aika päheä ja mitä herkkuja siinä voisikaan tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli itseasiassa aika pienikokoinen...mäkin luulin kuvan perusteella suuremmaksi. Savukala yms. on niin hyvää ja eikös esim. perunoita ja muita kasviksia voi savustaa.

   Poista
 2. Savukala on ihan parasta ruokaa. :)

  VastaaPoista
 3. Tuollahan savustaa kalat koko suvulle. Savukala on kyllä niin hyvää, että sitä voisi syödä harva se päivä. Meillä on sellainen savustuslaatikko, joka juuri ja juuri mahtuu kaasugrillin kuvun sisään. Yhden ison kalan sillä kerrallaan savustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kans ollut niitä savustuslaatikoita. Juu, tuohon kyllä mahtuu enempi.

   Poista
 4. Hieno vempele! Houkuttaisi kyllä savukala myös täällä! 😊

  VastaaPoista

Kiittää ja kuittaa kommentista!