perjantai 15. heinäkuuta 2016

Shark movies part 2

Hellou! Ajattelin tehdä näitä leffa-aiheisia postauksia tyyliin 1 per viikko tai silloin tällöin, mutta nyt on pakko tulla kertomaan (jo toisen kerran tällä viikolla). Voi voi sentään, sanon minä! Mä luulin että hai elokuvien pohja oli saavutettu viimekerralla, mutta ei...löytyihän sitä vielä huonompiakin!

SNOW SHARKS/AVALANCHE SHARKS

Laskettelukeskus...olut virtaa ja tietenkin on vähäpukeisia naisia. Ihmisiä alkaa katoilla, mutta kukaan ei meinaa ottaa tosissaan. Esihistoriallialliset lumihait ovat heränneet lumivyöryn seurauksena henkiin! Nämä Skukkumeiksi kutsutut hait tulevat lumen alta ja syövät laskettelijaparkoja suihinsa.

SAND SHARKS

Samaa sarjaa kuin edellämainittu. Tässä ollaan vaan rannalla ja hait ilmestyvät hiekasta! Enää ei olla siis maallakaan turvassa!

Mitäpä noista kahdesta elokuvasta on sitten sanottavaa. Näyttelijät huonoja ja hait vielä huonompia. Äärimmäisen typerät juonet vaikkakin tietysti omaperäisiä. Ymmärrän kyllä, että hait ovat pitäneet toteuttaa digitaalisesti, eikä mekaanisesti, mutta kun lopputulos on jotain niin kammottavaa. Vai ovatko tekijät ihan tosissaan tyytyväisiä...who knows.

Jos edelliset oli huonoja leffoja, niin tämä se vasta olikin...

JAWS 5-CRUEL JAWS

Ensimmäinen ajatukseni oli, kun luin tuon nimen, että mitämitämitä...onko Tappajahai-leffoja olemassa sittenkin viisi? Mä kun luulin että Tappajahain kosto oli viimeinen. Miksen ole törmännyt tähän aiemmin...Katsottuani leffan olin suoraan sanottuna pöyristynyt. Piti kelailla kohtauksia vielä uudelleen, kun en meinannut uskoa silmiäni. Onko tämmöinen laillistakaan? Jos on, niin saisi kyllä laissa kieltää moiset! Oliko tekeleen tarkoitus "miksi katsoa kaikki tappajahait erikseen, kun voit katsoa ne tässä yhdessä leffassa...eikä siinä vielä kaikki...saat vielä pari leffaa (kopioituja) kaupan päälle". Siis kohtaukset oli matkittu suoraan Tappajahai elokuvista, mikä ei todellakaan jäänyt epäselväksi tällaiselle olen nähnyt Tappajahait miljoona kertaa-katsojalle. Olipa leikelty sekaan ihan suoraa kuvamateriaalia itse leffoistakin, samaten kuin leffoista The Last shark ja Deep blood (Tappajahain kopioita nekin). Kopioiden kopiota koko leffa ja täysin turha! Näyttelijöillekkään ei pisteitä heru...ehkä parasta antia oli Hulk Hoganin ilmiselvä kaksoisolento.

2 kommenttia:

  1. Voi apua, mitä haileffoja olet löytänyt! :,D :,D Kuulostavat menevän samaan sarjaan haihurrikaanien kanssa. :D Kyllä se tappajahai 1 on edelleen kaikkein parhain ja yllättävän aidosti totetutettu, ottaen huomioon, että on jo niinkin vanha leffa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! Joo, haihurrikaani 4 se vasta huono olikin!

      Poista

Kiittää ja kuittaa kommentista!