perjantai 5. elokuuta 2016

Ikisuosikki: Miehen puolikkkaat

Heippa! Ajattelin tähän väliin esitellä yhden suosikki tv-sarjoistani: Miehen puolikkaat. Ollaankin tässä kesälomalla katseltu niitä, kun hommattiin dvd-boksikin, jossa on kaikki kaudet.

Tykkään tilannekomediasarjoista ja sitähän Miehen puolikkaat tarjoilee. Charlie (Charlie Sheen) asustelee merenrantatalossaan eronneen veljensä Alanin (Jon Cryer) ja näsäviisaan veljenpoikansa Jaken (Angus T. Jones) kanssa. Veljesten erilaiset elämäntilanteet aiheuttavat huippuhauskoja kommelluksia. Sivurooleissa koheltavat mm. Charlien ja Alanin narsistinen äiti Evelyn (Holland Taylor), sarkasmia säästelemättä käyttävä taloudenhoitaja Berta (Conchata Ferrell), Alanin ex-vaimo Judith (Marin Hinkle) ja Charlieta stalkkaava naapurintyttö Rose (Melanie Lynskey).

Sarjaa on tehty kaikenkaikkiaan 12 kautta. Charlie Sheen oli mukana kahdeksan kauden ajan. Sen jälkeen hän sai potkut ja tilalle tuli Ashton Kutcher. Ainakin minulle Sheenin lähtö sarjasta oli pettymys, mutta katsottuani sarjan loppuja tuotantokausia, täytyy todeta ettei Kutcher huonosti pärjää roolissaan. Show must go on ja Kutcher menee siinä mukana kuin vanha tekijä. Kaikki on muuten ennallaan...huumoria myöten.


10 kommenttia:

 1. Tuo on hyvä sarja!
  Kiva, kun teillä on kaikki tuokkarit.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. Kirvoittaa naurut jos toisetkin!
   Kiitos samoin!

   Poista
 2. Mä oon niin huon katselameen teeveetä. Lastenohjelmia noiden hoidokeiden kanssa. No, talvella kutoessa on usein teevee auki.

  VastaaPoista
 3. Tätä sarjaa olen katsellut, ehkä parin osan verran, pitäisipä joskus vilaista vähän enemmän.

  Kivaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti katsoa. Kiitos samoin!

   Poista
 4. Ihan mahtava sarja, ihan vihoviimeinen jakso (tai oikeastaan jaksot) on kyllä mahtava :D Miulta kyllä jostain syystä puutuu 8.kausi kokonaan, muut löytyy :D

  VastaaPoista

Kiittää ja kuittaa kommentista!