sunnuntai 28. elokuuta 2016

Terveisiä hulabaloon keskeltä!

Huhheijjaa...mikä viikko takana! Oli ensimmäinen työviikko loman jälkeen ja arvatkaas kuka on vienyt miltei kaiken vapaa-ajan...Mindi! On kyllä elämä ja arki heittänyt ihan kirjaimellisesti häränpyllyä tämän vauvelin tultua taloon..."ei ole mikään niinkuin ennen". Olihan Merri ja Millakin aikoinaan pentuja, mutta Mindi on ihan täysin vastakohta! Koko ajan (paitsi silloin kun se nukkuu) tarvii touhuta sen kanssa ja ulkonakin ollaan käyty monta kertaa päivässä, että oppisi sisäsiistiksi. Samaten sisällä pitää kokoajan vahtia, kun se tykkäisi syödä vähän kaikkea luvatonta.


Joo, turha kuvitellakaan, että mä olisin saanut töiden jälkeen tehdä rauhassa omia hommeleita...en tosiaan! Mun on pitänyt leikkiä Mindin kanssa puoli kahdesta puoli neljään...siihen asti, kun isäntä on tullut kotiin. Sitten EHKÄ on ollut pieni tauko...ja taas mennään! Töistä puheen ollen, mua jännitti ihan kauheasti jättää Mindi yksin kotiin, mutta ihan kivasti tämä viikko meni. Pissaa ja kakkaa tietty oli, mutta ei ollut tehnyt pahojaan. Sillä on myös päivisin radio "seuranaan".


Mindi osaa kulkea jo ihan kivasti hihnassa ja olipa se pari kertaa vapaanakin takapihalla. Muutenkin varsinainen katseiden kerääjä. Kun ollaan oltu lenkillä, naapurit ovat tulleet ihastelemaan (pari jopa pysähtyi autolla viereen)...samaten ihan tuntemattomat ihmiset! Töissäkään on turha kulkea herra johtajan ohitse ilman, että kertoo Mindin kuulumiset =).


Eilen Mindi herätti meijät neljän aikaan aamulla! Pöh...mä kun ajattelin nukkua viikonloppuna vähän pidempään...ei auttanut muu kuin lähteä ulos. Jäätiinkin sen jälkeen olohuoneen sohville ja siinä tulikin torkuttua tovi Mindi kainalossa, kunnes taas mentiin ulos...ja taas...ja...Oltiinkin eilen ulkona tavallista enemmän (jos näin nyt edes voi sanoa), koska se himputin myrsky vei sähköt moneksi tunniksi...mitäs silloin sisällä tekee...ei oikein mitään. Sähköt meni varmaan joskus viiden aikaan ja tuli takas vähän ennen yheksää illalla. Onneksi. Mä pelkäsin pakastimen sulamista...ja rupesi oikeastaan nälkäkin olemaan...ja kyllä sitä telkkariakin oli vähän ikävä.


Tämmöistä täällä meillä tälläkertaa! Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa kaikille!28 kommenttia:

 1. Ihana Mindi <3
  Hänen kanssaan varmasti aika ei käy pitkäksi.
  Kivaa sunnuntai-iltaa sinullekin ja hyvää alkavaa viikkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todella...kyllä nopeasti päivät menee! Kiitos samoin.

   Poista
 2. On Mindi ihana! Pentujen kanssa on paljon puuhaa, siis myös kissanpentujen kanssa. :)
  Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä on...välillä tuntuu, että välillä liikaakin! Kiitos samoin.

   Poista
 3. On hän kyllä niin söpö!❤️
  Eilen oli kyllä ihan hirmuinen myrsky.
  Tänään on ollut jo kaunis aurinkoinen ilma!
  Hyvää sunnuntai-iltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On lutunen...osaa kyllä olla sitten välillä rasittavakin =). Se myrsky oli kauhia, onneksi ei tässä sattunut mitään...paitsi ne sähköt. Kiitos samoin.

   Poista
 4. Voi hyvät hyssykät mikä söpöliini, mutta muistan kyllä tuon kuin eilisen, että kova hommahan noissa pennuissa on. Mutta on toinen vaan niin suloinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kovaa hommaa, kun vertaa Merriin ja Millaan, mutta eiköhän tämä tästä =).

   Poista
 5. hih..meidän pentuaasta vasta kohta 2 vuotta ja minusta se meni 'siinä sivussa' ;)Ilman mattoja oltiin varmaan puoli vuotta, kun unohdi ne laittaa takas, koska lattioiden siivoaminen oli niin helppoa ilman mattoja ;) Meillä ehkä tilannetta auttaa se, että aina on 'vanha' koira joka opettaa pienempää talon tavoille.
  Hyviä koira-vanhemmus päiviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hih, meillä Merri oli silloin se "vanha" koira, mutta sepäs opettikin Millalle vaan kaikkia koiruuksia =).

   Poista
 6. Voi mikä suloinen pakkaus teillä,siellä onkaan, ei ihme, että kanssa ulkoilijat ihastelee, niin tekisin minäkin! Vaikka muistan kyllä kuinka rankkaa tuo "vauva-aika" onkin niin nopsasti nuo sitten kasvaa. Mukavia pentuhetkiä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juu, välillä on hetkiä, että miettii "mihin hommaan tässä tuli lähdettyä", kun Merri ja Milla oli niin helppoja...=).

   Poista
 7. Ompas söppeli! Onnea pikkuisesta! Jotenkin niin kuulosti tutulta tuo kertomasi, meillehän tuli Siri chihuahuan pentu viime marraskuun alussa. Se on edelleen tosi leikkisä ja sen kanssa saa olla riehustelemassa pitkin päivää. On se vaan valloittanut meidän kaikkien sydämet. :D

  VastaaPoista
 8. Mindin katse sulattaa aivan, suloinen.
  Meillä oli yks koira vaikka oli jo ikää, pureskeli aina kenkiä.
  Nämä kaksi viimeistä ei koskaan ole harrastaneet tuota juttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä osaa katsoa niin söpösti. Merri ja Milla eivät aikoinaan kenkiä syöneet...huonekaluja, tapetteja ja lattialistoja kylläkin, mutta silloin asuttiin kerrostalossa...omakotitalossa eivät tehneet pahojaan.

   Poista
 9. Kova hommahan pennun opettamisessa varmasti on, mutta se on niin syötävän söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On...ja kun välillä ei meinaa uskoa mitään!

   Poista
 10. Voi että se on söpö ♥ Hauvavauvan kanssa elo on ihan kuin ihmisvauvankin, jatkuvaa huomiota ja hoivaa....tähänkin vois vaan todeta et se aika menee hurjan nopeasti :) Rapsuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, samaa mieltä tuosta ihmisvauva-jutusta, vaikka ei lapsista olekaan kokemusta.

   Poista
 11. Työtä on varmasti paljon, mutta se unohtuu, kun tuota söpöläistä katsoo silmiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Toivottavasti vanhentuu ja viisastuu äkkiä!

   Poista
 12. Oi, mikä ihana söpöliini!!
  Onnea perheenlisäyksestä!

  VastaaPoista
 13. On se niin lutunen, paitsi silloin kun se riehuu =).

  VastaaPoista
 14. Voi mikä suloisuus!♥
  Vaarallista katsoa tällaisia kuvia... Koirakuume on paha tauti!!☺
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On hyvin vaarallista =). Kiitos samoin.

   Poista

Kiittää ja kuittaa kommentista!