perjantai 7. lokakuuta 2016

Ehtoota

Moikka! Sinnepä se viikko taasen vierähti. En ole juurikaan tietokoneella ollut tällä viikolla, mitä nyt vähän uutisia käynyt lukaisemassa, katsomassa säätä tms. Telkkarikin on auennut vasta yhdeksän jälkeen illalla sen yhden Emmerdalen ajaksi. Olen yrittänyt saada rästihommia tehtyä...jostain kumman syystä niitä on kertynyt. Mindi haluaa miltei kaiken aikaa huomiota (on se alkuajoista pikkuisen vähentynyt) tai sitten sitä tarvii pitää vielä silmällä. Tänään kun katseeni herpaantui hetkeksi, niin johan se oli jo olohuoneen pöydällä! Voihan jehna!

Puutarhakalusteetkin laitoimme tällä viikolla talviteloille ja purimme myös paviljongin. Tarkoitus oli vielä viettää terassilla tunnelmallisia syysiltoja, mutta eihän tässä sellaisia ole kerinnyt! Arvatkaas kuka tuli myös purkutöihin mukaan? No, tietysti Mindi! On se kyllä ihme koira...sen pitää olla mukana IHAN kaikessa.

Tällä viikolla onkin taas saatu nauttia hienoista keleistä, mutta on ollut tosi vilpoista. Lenkillekin saa laittaa ihan kunnolla vaatetta, pipoa ja hanskoja unohtamatta. Me ollaan iltaisin menty aina pidempi lenkki ja tuolla "kylillä" kun ollaan kuljeskeltu, niin on tullut kiinnitettyä huomiota kanssaeläjiin, joilla ei ole minkäänlaisia heijastimia! Käyttäkää hyvät ihmiset heijastimia...ja polkupyöriin valot!

Mindistä puheenollen. Tuntuu, että se kasvaa joka päivä. Voi voi, kohta se on jo iso rotjake. Silloin kun se tuli meille (7 viikkoa sitten), ostimme sille kaulapannan, jossa oli kasvuvaraa varmaan joku 5 senttiä...nyt on enää sentti jäljellä! Voimaakin sillä on jo ihan vietävästi...mäkin joudun lenkillä pitämään sitä välillä kaksin käsin. Ja se puremisvoima! Välillä kun Mindi on napannut jotain luvatonta suuhunsa ja ei ole käskystä irroittanut, on pitänyt mennä ottamaan se pois...ei kyllä pahemmin leuat loksu...on kyllä niin jämäkkä purenta.

Me ollaan nyt muutaman kerran päästetty Mindiä pihalle ilman remmiäkin. Eipä tuo ole mihinkään edes haaveillut lähteä...käy pissalla ja tulee sitten sisälle (hieman pitänyt maanitella). Ollaan myös tällä viikolla leikitty nappulanpiilotusta. Laitellaan nameja ympäri kämppää ja Mindi ihan innoissaan etsii niitä. Sille tarvii vaan sanoa, että "missä on nappula", niin se lähtee nuuskuttelemaan.

Verrataanpa kuvia...

Mindi sinä päivänä kun se tuli meille. Tuosta kuvasta näkeekin hyvin tuon kaulapannan kasvuvaran.


Ja tuorein kuva Mindistä...eikös vaan olekin kasvanut ihan silmissä. Ei ole enää "pyöreä pallero".


Käytiin tosiaan viime lauantaina siellä isännän siskolla Elsa koiran tykönä ja lupasin kertoa miten meni...No, miten sen nyt sitten ottaa. Elsa on vähän semmoinen epäsosiaalinen koira, ei oikein puhu eikä pukahdakaan. Luulin kylläkin, että toinen koira saisi siihen vähän eloa. Mitä vielä! Mindi haastaa minkä kerkiää ja Elsa katsoo tyhmänä, että "mikä tuo on"...hah. Lopulta Mindikin kyllästyi, kun toinen ei lähtenyt leikkiin mukaan ja päätti mennä syömään mattoa ja kuskaamaan kenkiä.

Taas meni Mindiksi tämäkin postaus, mutta tätä se meidän elämä pääasiassa on...

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!20 kommenttia:

 1. Voi kuinka se on jo kasvanut ♥ Nuo pentuset kasvaa niin nopeaan, tänään näin (kotia töistä tullessa) kaksi pentua ja koirakuume sen kuin kasvaa :) Sää on tosiaan viilentynyt tällä viikolla, talvea kohti mennään, kääk. Mutta mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin. Juu, kasvaa kyllä ihan silmissä! Välillä tuntuu, että olisi kiva, että Mindillä olisi koirakaveri, mutta kaksi tuommoista...puhhuh!

   Poista
 2. Vois nuo pennut vähän pidempää pysyä pikkuruisina, kun käytöskin pysyy kuitenkin pentumaisena vielä pitkät tovit. :D Muutaman viikon päästä pääsen itsekkin pentua rutistelemaan, kun siskon perheen luokse muuttaa hauvavauvva. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytös on kyllä pentumaista...voisi "kasvaa sieltä pään sisältäkin" =).

   Poista
 3. Hurjasti on Mindi kasvanut, on varmasti voimaa tytöllä :) Aurinkoista viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kasvanut...naapurikin kysyi tänään, että onko tuo muka se sama koira =). Kiitos samoin.

   Poista
 4. Onpa Mindi kasvanut komea koira. Hyvää viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno koira on. Eläinlääkärikin kehui silloin. Kiitos samoin.

   Poista
 5. Täällä on kans pihapuuhia tehty mut loputkin pitäisi saada päätökseen. Voi miten ihana Mindi onkaan 😚😚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun pääsisikin pihaa siistimään ym. Harava ja Mindi ei ehkä ole toimiva yhdistelmä =).

   Poista
 6. Meilläkin on kasa erikokoisia kaulapantoja laatikossa, osa hieman puresketujakin ja jo vuosien ja koirien takaa ;)
  Odottavat siis seuraavaa pienempää kaulanympärystä.....
  Rentoa viikonloppua karvavauvan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin. Pitäisi kokeilla onko meijän Merrin panta yhtään sopiva.

   Poista
 7. Huomaa kyllä, että on kasvanut!
  On se niin söpö!
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Selvästi on Mindi kasvanut :) Ekassa kuvassa se on sellainen ihana pallero-lullero ja toisessa jo ihan "ison" koiran näköinen.

  VastaaPoista
 9. Mindistä on tullut jo iso tyttö! :) Äkkiä ne pikkuiset kasvaa, osa tosin pysyy kakarana ikuisesti vaikka näyttävätkin aikuisilta. Ainakin nuo mun monsterit on ikikakaroita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä kasvaa niin nopeeta! Mä jouduin taas isontamaan kaulapantaa. Tuo kyllä sais aikuistua =).

   Poista

Kiittää ja kuittaa kommentista!