lauantai 19. marraskuuta 2016

It´s showtime!

Huhhahheijaa...mikä viikko takana. Perun sanani edellisistä viikoista, että on ollut kiirusta ja hulabaloota. Tämä viikko osoitti sen, että ne viikot ovat olleet lastenleikkiä tämän rinnalla! Jotkut koirat menevät sekaisin, kun kelloja siirretään...meidän hauvat meni sekaisin jostain ihan muusta.

Isäntä oli neljänä päivänä työreissulla...siis tuli kyllä illalla kotiin, mutta teki pidempää päivää. Siitähän Mindi ja Roosa eivät pitäneet yhtään. Mä onnistuin kyllä jotenkin pitämään palikat kasassa, kun oltiin kolmistaan...varsinainen sekoilu alkoi aina kun isäntä tuli kotiin. Puoli viiden aikoihin plikat alkoivat pyöriä tuulikaapin ovella ja kun ketään ei tullutkaan normaali aikaan, niin siitäkös hermostuttiin. Koin minäkin kauhunhetkiä yhtenä päivänä, kun heitin tyttösille "omatekoiset kongit" (Novellepullot, joissa oli nappuloita sisällä). Ajattelin, että ne pähkäilee niiden kanssa hetken...niin tapahtuikin, mutta sitten alkoi rähinät! Mä ryntäsin eteiseen, kun kuulosti siltä, että joku kuolee tasan sillä minuutilla! Mindi oli pistänyt Roosan lattiaa vasten. Mindi kun on ruvennut nyt kasvattamaan sitä massaa ympärilleen ja Roosa on ruipelompi...tietäähän miten siinä käy. Ei näin saisi kai tehdä, mutta mun oli pakko mennä hieman väliin. Sama juttu iltalenkillä...Mindi "tinttasi" Roosan katuun. Eipä siinä mitään...minä kerkisin miettimään, että ajatteleekohan naapurit ja muut kanssaihmiset, että me järjestämme koiratappeluita keskellä katua...joskus tuo meno on meinaan näyttänyt siltä. Onneksi nuo ovat vaan sellaisia pieniä kohtauksia...kohta taas Mindi ja Roosa halivat, nuoleskelevat ja kulkevat rinta rinnan =).

Nyt eksyttiin hieman...siis kun isäntä on tullut kotiin, niin on alkanut sellainen kohkaaminen, että alta pois! Mindi on kulkenut ympäri huushollia pissaten ja kakaten ympäriinsä...ja siis tämä on ihan mielenosoitusta. Väänsipä tuo tortut sohvallekin hyvin ylimielisen näköisenä! Mä väitän tietäväni ja erottavani *mielenosoitushädän oikeasta hädästä*...meinaan meidän Merri oli aikoinaan ihan samanlainen. Jos joku asia nyppi neitiä tai ei saanut periksi jotain asiaa, niin äiskä ja isä löysivät kyllä sen edestään...tai vähintään jalan alta. Roosa taasen alkoi pihalla hyökkimään mun päälle ja kerran isännänkin! Tehtiin kyllä selväksi, ettei tämmöinen peli vetele.

Isäntä olikin eilen vapaalla ja nyt muutenkin palattiin normaaleihin kuvioihin...JA koiratkin on rauhoittuneet. Sovittiin kuitenkin, että nyt alkaa erilainen kuri ja järjestys tässä huushollissa...ja koirien kouliminen yhteiskuntakelpoisiksi (tuli vaan ihan puskista tämä tän viikkoinen käytös) =).

Tästä tuli nyt kuvaton postaus (harmittaa itseäkin), mutta "jostain syystä" en ole kerennyt kameran taakse...

Mukavaa lauantai-iltaa vaan kaikille!

44 kommenttia:

 1. Jopas oli show!
  Koittakaa kestää!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eiköhän tämä tästä lutviudu. Kiitos samoin.

   Poista
 2. Ohhoh!Uskon, että on ollut rankkoja ja epämiellyttäviä, jopa pelottavia kokemuksia nuo koirien äkkiärähtelyt. Ei niihin ehdi varautua kun ne tapahtuvat, pitää vain ajatella mielessään, että koirat ovat koiria, hetkessä eläviä. Rauhantahtoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pelästyin todenteolla, vaikka todellisuudessa tuo taitaa kuulua leikkimiseen...ulospäin näyttää välillä ihan muulta. Kiitos kiitos, samoin sinne =).

   Poista
 3. Hurjalta menolta kuulostaa! Tsemppiä ja mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 4. Auts, silä on sattunut ja tapahtunut! Varmaan pelottavia nuo rähinät, mutta oon ymmärtänyt että kuuluvat asiaan ja näyttävät meidän silmissä paljon pahimmilta kuin useinkaan ovat. Tosian mulla on ollut aina vain yksi koira, joten ei ole omakohtaista kokemusta. Kyllä se meno siitä varmasti rauhoittuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu...munkin mielestä kuuluvat asiaan, vaikka pelästyinkin silloin ja menin väliin. Ei kans aiempaa kokemusta, kun Merri ja Milla eivät koskaan tehneet noin. Eiköhän ne siitä rauhoitu, kun ikää tulee lisää.

   Poista
 5. Meillä koira reagoi vatsallaan kaikkeen muutokseen. Kissa on enemmänkin mielenosoituksellinen. Kerran kakki sänkyymme kun vaihdoimme kissanhiekkamerkkiä. Eläimet taitavat olla hyvin rutiineihin ja aikatauluihin takertuneita. Yrittäkää kestää ja jaksaa siivota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä tiedän, että koirat vaistoavat kaikkea, voivat mennä muutoksista sekaisin, mutta tämä oli kyllä niin täysi yllätys...kestetään ja siivotaan =). Kyllä tämä tästä.

   Poista
 6. No en yhtään ihmettele, jos et ole ehtinyt kuvaamaan. Hyvä, kun ehdit kirjoittamaan ☺.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, en ole kerennyt...paitsi olis varmaan pitänyt kuvailla samalla tätä sekasortoa =D.

   Poista
 7. No on teillä ollut erikoinen viikko,koirulitkin osaavat näyttää mieltään mutta kyllä ne siitä sitten pian rauhoittuvat :)

  VastaaPoista
 8. No hei! Nythän alkaa olla torttuaika!!!
  Anteeksi, mutta en voinut nauramatta lukea teidän temmellyksistä!😂😂😂
  Ihanaa illanjatkoa, toivottavasti koirat on rauhoittuneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että huumorinkukka kukkii =D. Tapahtumahetkellä ei naurata...jälkeenpäin kyllä.
   Kiitos samoin. Nyt koirat taas riehuu keskenään=).

   Poista
 9. On teillä mahtunut kaikenlaista vilskettä viikkoon. Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 10. Voimia extriimi-elämään!
  Tytön koira riehu ja sitten kyhnäsi mun jaloissa, kun käytiin heillä. Tyttö sairaalassa kolmatta viikoa eli koiralla hätä. Mä rapsuttelin koko ajan, kun siellä olimme.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos...huh, siellä kans jotain säpinää. Kiitos samoin.

   Poista
 11. Voi mitkä koettelemukset, sekä ihmisillä että koirilla.
  On se vaan ihmeellistä huomata mikä rauhoittava voima on rutiinilla elämässä.
  Hyvä idea kouluttaa koiria. Rapsutukset teille kaikille :) 🐕 🐩 🐈

  VastaaPoista
 12. Onpas siellä ollut melkoista koiruutta sessuilla. En tiedä mitkä kintaat tekisin jos koira tekisi tortut sohvalleni. Toisaalta hmmm. haluan sohvastani eroon joten voisitko käydä niiden kanssa meillä ;) heh heh
  Vitsi, että eläimetkin on viisaita, tuolleen ne vain heti tietää jos joku perheenjäsen ei tulekaan kotia normi aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mindistä saisi hienot mustat, kiiltävät kintaat =D...Roosasta vähän pörröisemmät =D. Tullaan käymään, niin pääsette eroon muustakin turhasta romusta =D. Kyllä niillä vaan ihme vaisto ym. on.

   Poista
 13. Koirat kyllä osaavat tuon mielenilmaisun taidon. Tai lemmikit yleensäkin. Toivottavasti Mindin mielenilmaisu ei kovin kauaa kestä. Ihanat mussukat Mindi ja Roosa molemmat kuitenkin, tortuista huolimatta.

  VastaaPoista
 14. Teillä on ollut vauhtia ja vaarallisia tilanteita...
  Eläimet ovat kyllä mainioita, -kun ei osata puhua niin mieltä osoitetaan ja ne asiat jotka mieltä painavat tuodaan esille muulla tavalla (sillä haisevallakin...☺)
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis niitä kyllä riittää! Mindi esitti kyllä oikein haisevia vastalauseita =). Kiitos samoin.

   Poista
 15. Meillä Jeppe ja Emma ottavat myös silloin tällöin yhteen, aika harvoin kyllä, mutta joskus. Arvojärjestystäänhän ne selvittelevät, meilläkään se ei siis aina ole ihan selvä, vaikka koirilla ikäeroa 9 vuotta. Meillä on saman katon alla kaksi dominoivaa ja vahvaluonteista koiraa, niin näitähän sattuu. Pyrin kyllä lopettamaan nuo rähinöinnit siihen paikkaan, väliin en mene, karjaisu kyllä aina riittää :D Tsemppiä, kyllä se siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sitähän ne taitavat tehdäkin...eiköhän Mindi ole näyttänyt ja ottanut sen paikkansa. Olihan se täällä ensin. Merrillä ja Millalla ei aina ollut selkee "työnjako". Kiitos kiitos.

   Poista
 16. On teillä säpinää siellä. Jännä juttu, että koiratkin osaavat odottaa tiettyjä asioita tapahtuvat aina samaan aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se niin kummallista...meneehän tässä itsekin sekaisin, jos tulee muutosta, mutta että koirat...

   Poista
 17. Kyllä meilläkin koira osoittaa mieltään jos kaikki ei mene niin kuin se haluaisi.
  Tosin sillä ei ole tappelu kaveria , yksin kun on.
  Koita jaksaa siivota jälkiä.
  Hyvää alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 18. No huhuhuh.Toivotaan, että pahimmat mielenosoitukset jäävät taakse.

  VastaaPoista
 19. Meillä aikoinaan koira istui eteisen oven edessä odottamassa, ja ei sitten millään suostunut liikahtamaan ennen kuin kaikki perheenjäsenet olivat kotona ja joskus viikonloppuisin olisi todella levoton kun lapset olivat viikonlopun poissa,ehkä mietti että kaikki eivät ole nyt laumassa :)
  Mukavaa että teillä elämä normalisoitui <3 Kivaa kuluvaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne nuo jutut näyttää osaavan =). Kiitos samoin.

   Poista
 20. No, näkyy se teitinkin huushollissa touhua riittävän. Minä kun olen välillä aivan purjeissa täällä ilman noita nelijalkaisiakin :) Mukavaa viikkoa sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus miettii, että mihinkähän sitä on ryhtynyt =D. Kiitos samoin.

   Poista
 21. koirat reagoivat herkästi. Toivottavasti show on jo rauhoittunut:)

  VastaaPoista

Kiittää ja kuittaa kommentista!