perjantai 16. joulukuuta 2016

Mindin murinat


Morjestaa...se on Mindi tässä kun kirjoittelee. Äiskä laitto mut tämmössiin hommiin, kun meillä on kuulemma Roosan kanssa liikaa energiaa. No joo...on ollu vähä vauhti päällä, varsinki aamusin. Äiskä sanokin, että ihan niinku jättäis lapsia päiväkotiin, minne ne ei siis halua jäädä. Roosa on ollu muutenki vähä hömelö tällä viikolla. Se on ruvennu aamusin itkeen äiskän ja isän perään, kun ne on lähteny töihin. Iso plikka ja kehtaa tuommosia...onhan sillä mut seurana ja radio on auki päivät pitkät. 

 Roosa ei oikein tykkää, kun mä hammastelen sitä välillä...illallakin se menee suoraan sängyn alle nukkuun ja kömpii sieltä sitten joskus. Poltin määki muuten kieleni...no ku se isän puolella oleva yövalo oli niin kiinnostava...äiskä varotti, et se on kuuma, mut menin silti ja nuolaisin. Mä oon herättäny äiskää välillä keskellä yötä nostaan mut sänkyyn. Pääsen mä itekki, mut on niin kiva herättää äiskä ja testata, et vieläkö se jaksaa nostaa mua...ei se enää, ainakaan yhellä kädellä. Yks yö me mentiin Roosan kanssa molemmat sänkyyn möyrimään ja isältä tuli suusta painokelvotonta tekstiä.

On sillä äiskälläkin ollu meno päällä....se siivos yks päivä hullun lailla ja mää haukuin sille punaselle, pahaa ääntä pitävälle mötikälle. Ei se ottanu meitä mukaan siivoon, laitto meidät vaan porttien taakse. Sieltä me seurailtiin ja juostiin portilta portille. Äiskä manas, että saa vielä siivota varmaan kymmenen kertaa ennen joulua, ku me sotketaan...jaa, siis me vai???

Äiskä laitto joulukoristeekki uusiks, ku se ei kai ollukkaa tyytyväinen niihin edellisiin. Sen kakkuvuoka-joulupallo-härpäkkeenki se purki ja sano tekevänsä sillä kakkuvuo'alla jäälyhtyjä. Ne osti isän kans taas valosarjoja! Ihme porukkaa. Saa itte esitellä koristelunsa, minen rupee...

Äiskä teki taas tällä viikolla niitä...mitä-ne-ny-on...smuut...smööt...eiku smoothieita...kait se neki teille esittelee.

Mä pääsin tällä viikolla pitkästä aikaa saunaan...tai siis mä vaan menin. Äiskä ja isä ei oo ottanu meitä nykyään mukaan, kun me sählätään. Ne käy itekki eri aikaan, kun toinen on aina vahtimassa meitä. Tällä kertaa äiskä unohtu tiskaan isän saunavuorolla, niin mähän menin, avasin pesuhuoneen oven ja menin isän kans sit saunaan. Roosakin tuli perässä, heh. Niin ja äiskäkin juoksi perässä!

Me ollaan vähä autettu äiskää pihahommissa. Ollaan revitty etupihan hanhikkia ja alppiruusua. Äiskä sano, et sit ku ne saa isän kans sen aitauksen meille tehtyä, niin saadaan repiä vaikka kaikki puskat ja pusikot...ei kuulemma haittaa mitään...äiskä ku ei oo oikein mikää viherpeukalo.


Mä lopettelen ny, kun isä menee huomenna töihin ja on aikanen herätys...äiskä jää meijän kans kotio.

Mukavaa viikonloppua kaikille.
T. Mindi

14 kommenttia:

 1. Kyllä ootte ehtiväisiä ja söpöjä Roosan kanssa, Mindi. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kyllä teillä tuntuu olla energiaa Mindi ja Roosa. Hyvää viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä meillä riittää...äiskä ja isä ei pysy perässä. Kiitos samoin.

   Poista
 3. Näitä juttuja on tosi kiva lukea, naurattaa niin ja voin sieluni silmin nähdä teidän ilmeet ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanat Mindi ja Roosa, te kyllä olette kovia touhuamaan! :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Moro Satu V. Ei näytä meiltä ilo loppuvan noita pentujemme touhuja korjaillessa. Tää on nyt niin tätä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro moro...siis tää on NIIN tätä. Rauhaiseloa odotellessa...

   Poista
 6. No kylläpäs Mindillä ja Roosalla touhua riittää. :)
  Tämä oli hauska tarina!

  VastaaPoista

Kiittää ja kuittaa kommentista!