keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Paluu arkeen-pieneksi hetkeksi

Heippa! Tänään mentiinkin pienen miniloman jälkeen taas töihin...ja mä oon ihan maanantaissa, vaikka onkin keskiviikko. Mut hei, kohta on taas viikonloppu, jeij!

On nää vaan kummallisia kelejä...mennään kauheista pakkasista plussan puolelle ja taas takaisin. Sunnuntaina sateli vettä ja sit olikin maanantai aamuna -16 astetta pakkasta! Arvatkaa oliko vähän liukasta! Siinä kävi niin, että aamulenkillä kyllä koirat vei meitä eikä päinvastoin. Oli pakko käydä ostamassa Cittarista ne semmoset piikit kengänpohjiin. Ensi alkuun näytti siltä, että Mindi ja Roosa ei välitä pakkasesta tuon taivaallista, mutta kyllä ne hetken päästä alkoivat tassujaan nostella.

Maanantai ehtoona mentiin koirien kans isännän veljelle kyläilemään. Asuu tuossa vähän matkan päässä, mut ei olisi tullut kyllä mitään ilman niitä piikkipohjia! Sitten kävi vielä mahdoton tuuli...ihme kun sähköt pysyivät. Miehet asensi uutta tietokonetta ja mä katselin välillä telkkua ja välillä luin lehtiä, kun en ymmärrä noista jutuista kyllä yhtään mitään. Asennuksen jälkeen veli teki meille aivan loistavat hampurilaiset...siinä oli pihvissäkin oikein jotain härän lihaa. Siis vähänkö hyvää! Kotiin kun tultiin, mä pelailin hetken aikaa Nintendoa. Tiistai menikin siivoillessa.

Tänään kun tulin töistä kotiin, plikat oli aika villillä tuulella. Laitoinkin neitokaiset jäähylle eteiseen, kun ei meinannut netin selaamisesta ja kahvin juonnista tulla yhtään mitään. Mindikin olisi ilmeisesti halunnut kommentoida jotain blogiin, kun rysäytti tuohon tietokonepöydälle...lähti mun tekstit johonkin huitsin nevadaan. Mindi on nykyisin jo sellainen papupussi, että puhhuh. Tuli viikonloppuna sopiva hetki punnita se ja neiti painaa jo 24 kiloa...siis 24!

Oli muuten vähän "spookya", kun sain kahvit juotua ja lähdin viemään kahvikuppia takaisin keittiöön...mitä ihmettä...maljakossa paloi jouluvalot...majakassa...poropulloissa...siis mitä? Hetken aikaa mä katselin hölmistyneenä ympärilleni...ne olivat syttyneet ihan itekseen ja siis noissa valoissa ei ole mitään ajastimia tms.

Mä olen muuten kauheasti innostunut noista valoista ym. Haettiin vielä pihallekin muutama lyhty ja sinne noita valosarjoja, kun eivät maksaneetkaan kuin n. 6 euroa kappale...ja siis toimivat pattereilla. Niin helppoa, kun ei tarvi mitään johtoviritelmiä.Niin ja pitihän niitä oikeita kynttilöitäkin polttaa...kuva vaan vähän hämää...oikeasti pihalla oli ihan hämärää.Mukavaa maanantaita keskiviikkoa kaikille!

25 kommenttia:

 1. Kyllähän tässä itselläkin päivistä alkaa jo olla sekaisin. Onneksi minulla enää huominen töitä ja sitten pitkä viikonloppuvapaa. Sielläkin on ollut vaihtelevat säät, niin kuin täälläkin. Toivottavasti ei lumi sula pois kokonaan. Voisiko olla niin, että jos sulla on patterikynttilät, niin niissä voi olla ajastin, vaikka sitä ei itse huomaa. Mukavaa loppuviikkoa tv Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei sula! Jos niissä valoissa on tosiaan "piiloajastin"...tai sitten ne elävät vain omaa elämäänsä =). Kiitos samoin.

   Poista
 2. Oisko ne koirulit sytytelleet jouluvaloja ;) Mukavaa keskiviikkoiltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh...Mindille ja Roosalle ei ole mahdollista, mutta jos edesmenneet Merri ja Milla tekivät tepposet =). Kiitos samoin.

   Poista
 3. Tosi kauniita nuo lyhdyt! Itse tykkään myös laittaa lyhtyyn valoja, ja nyt tänä vuonna myös kukkia. Ovela keino, ettei Peppi pääse kukkiin käsiksi. :D Mukavaa keskiviikkoiltaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Mäkin mietin tuota kukka-lyhty juttua, mutta sitten sain muuta inspiraatiota ;). Mukavaa torstaita!

   Poista
 4. Kauniita valoja olet laittanut. Ne antavat valoa ja tunnelmaa. Meilläkin sää vaihtelee tosi paljon. Lunta on satanut aivan mahdottomasti. - Mukavaa keskiviikkoiltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Täälläkin oli nyt vähän yöllä satanut lunta. Mukavaa torstaita!

   Poista
 5. Juu, mulla sama fiilis kun meni töihin. Mutta se on kivaa, että ollaan jo loppupuolella viikkoa!
  Kivaa illanjatkoa!

  VastaaPoista
 6. Piikkipohjat kengissä on näillä keleillä tarpeen, vaikka ei olisi tuollaisia rotevia neitikoiria mihinkään kiskomassa ;) Toivottavasti sinulla on nyt pito kohdillaan, niin ei pääse tapahtumaan liukastumisonnettomuuksia. Koirilla ilmeisesti ei kuitenkaan ole vaikeuksia pysyä pystyssä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä...ovatpa hyvä keksintö...kas kun ei ole tullut aikaisemmin mieleen, vaikka ei olisi koiria ollenkaan. Kyllä neitokaisetkin vähän liukasteli =).

   Poista
 7. Ihania kuvia <3 Mä tykkään myös noista patterivaloista :)
  Oikein ihanaa torstaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. On tosi käteviä noi valot.
   Kiitos samoin.

   Poista
 8. Ihania lyhtyjä ja valoja! Nuo patterivalot ovat kyllä tosi kätsyjä :) Mä muuten ostin tuossa syksyllä Intersportin tarjouksesta Icebug-nastakengät ja ne on olleet nyt niin kätevät! Ovat vaan turkasen tyyriit, tarjouksessakin 90 e mutta normihinta olis ollut 160 e. Kyllä kelpaa niillä kävellä jäätiköllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits. Mäkin ensin meinasin tuommoisia kenkiä, mutta tulipa nyt ostettua ne piikkipohjat...mitenkähän sitä on pärjännytkin ilman niitä?

   Poista
 9. On kyllä tosi vaihtelevat säät. Niin harmi, kun ne lumet suli pois.
  Nytkin sataa vettä.
  Ihania lyhtyjä teillä. Kauniit kuvat!
  Kivaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on onneksi vielä vähän lunta...suojakeli kummiskin.
   Kiitos ja kiitos samoin.

   Poista
 10. Nuo jouluvalot kyllä luovat ihanaa tunnelmaa!
  Ja hyvä olla ne piikit kengänpohjissa ettei liukastele!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja nyt kun on ollut onneksi vähän luntakin.
   Piikit on ihan ehdottomat.

   Poista
 11. Vuorotyöläiselle jokainen vapaan jälkeinen päivä on MAANAnTAI ja jokainen työpäivä ennen vapaita on PERJANTAI...;) sekaisin siis koko vuoden...kun asiakas kysyy mikä päivä, niin pakko miettiä hetki..ööö...oisko vaikka..??? ;D

  VastaaPoista
 12. Jaahas, siellä ovat taas "tonttu tomerat" olleet vauhdissa ☺. Minä innostuin viime jouluna kaikenlaisiin valosarjoihin. Ne ovat tosiaan edullisia ja käteviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on semmosia tonttuja, että alta pois =). Juu, ei tarvi mitään tyhmiä johtoviritelmiä.

   Poista
 13. Siellä on jo niin jouluisaa. Nättiä. Hauveleille rapsutuksia.

  VastaaPoista

Kiittää ja kuittaa kommentista!