maanantai 30. tammikuuta 2017

Arkikuva 5/52 puuttuva palanen


Joopa joo, että semmoista tälläkertaa. Alkoiko nyt taas hurlumhei-viikot, kun arki koitti loman jälkeen. Meni jo viime yö plörinäksi. Katseltiin myöhään elokuvaa...tai no, katseltiin ja katseltiin...mä ainakin nukahdin, mutta sitten kun piti mennä oikeasti nukkumaan...Mindi neiti päättikin alkaa touhuta kaikenlaista. Roosa meni kyllä kiltisti sängyn alle, mutta Mindillä oli vauhti päällä. Ensin se halusi pallon portin toiselta puolelta ja jäysti sitä niin kovalla äänellä, että...sitten se keksi pöydällä olevat rintsikat ja haki ne. Onneksi ei tarvinnut jahdata ympäri kämppää, niinkuin normaalisti. Kun rintsikoista oli päästy, niin alkoi yövalon johto kiinnostaa.

Aamulla oli taas semmoista melttaamista, että oksat pois! Töistä tultuani kurkistelin varovaisesti eteiseen, että mitähän neitokaiset oli tällä kertaa keksineet. Ensimmäinen havainto oli, että eteisen perukoilla, lattialla oli jotain sinne kuulumatonta. Lähempi tarkastelu tuotti ensimmäisenä ajatuksena pääkoppaan, että ei helkkarissa...ovatko ne penteleet ruvenneet repimään laminaattia lattiasta! Ei sentään, mutta yksi osa eteisen palapeilistä oli tippunut lattialle ja mennyt päreiksi! Pari isompaa palasta oli väärinpäin siinä lattialla ja muistutti laminaattia. Hetken aikaa sydän jyskytti...onneksi ei ollut sattunut mitään, mutta varmasti olivat pelästyneet! Mindi ja Roosa on varmaan tapansa mukaan riehuneet niin, että seinät rytisee tai sitten jompikumpi on hypännyt tuohon. Lähetin isännälle heti kännykällä kuvan ja laitoin, että eiköhän oteta loputkin palaset pois. No, ei ainakaan käy tylsäksi tämä elämä.

Tuli sitten samalla siivottua koko muukin kämppä. Oli kyllä taas kaikenmaailman keppiä ja risua...niin ja sitä koirankarvaa. Petivaatteiden vaihto jäi vielä kesken ja vessakin pitäisi vielä siivota...allekirjoittanut lähtee takas töihin.

Mukavaa maanantaita kaikille!

30 kommenttia:

 1. Voi ei! Onneksi eivät loukanneet itseänsä, nuo teidän vauhti-mimmit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei...sydän löi muutaman ylimääräisen kerran meikäläisellä tuossa kohtaa.

   Poista
 2. Onni matkassa, huh. Kotiin tulot ovat yleensä sellaiset,että ensin avataan ovi hiljaa ja varoen, samalla toivoen ettei tänään olisi mitään huonetta rempattu ja sitten kurkataan sisälle. Monesti löytyy kuitekin yllätyksiä:(. Tärkeintä on ettei kukaan ole satuttannut itseään.

  VastaaPoista
 3. Noi koirat ovat välillä niin yllätyksellisiä. Sä saat miettiä seinälle jotakin uutta :) :) vai uskallatko laittaa mitään ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä uskaltaako mitään laittaa...tai sitten hyvin hyvin korkealle =).

   Poista
 4. No huh, onneksi ei käynyt mitään! Aikamoisia likkoja ovat :) Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
 5. Sinulle näyttää tulevan aika ajoin pakollisia sisustuspuuhia. Mindi ja Roosa totesivat varmaan, että johan tuota palapeiliä on riittämiin katseltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisivat oiva apu sitten oikeasti remontoidessa...voisivat purkaa vanhaa pois =D.

   Poista
 6. Hui, no onneksi kukaan ei ollut loukkaantunut!

  VastaaPoista
 7. Veikeitä hauveleita sinulla on.. krapsutuksia heille ja mukavaa kuluvaa viikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 8. Mie nukahdan ihana aina leffaa katsoessa, siitä on miehellä tullut jo ihan vitsin aihe että katsotaan vaan leffaa, kuka katsoo kuka ei.
  Ou nou, eihän vain koiran tassut saaneet osumaa särkyneestä peilistä.

  VastaaPoista
 9. Mä voin niin kuvitella tuon seiniäkin rytisyttävän riehumisen :D Onneksi ei käynyt koiruuksille kuinkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D. Missä on ne ajat kun koiratkin olivat rauhallisempia =).

   Poista
 10. Menoa ja meininkiä riittää ☺
  Mukavaa loppuviikkoa ♥

  VastaaPoista
 11. Auts, onneksi ei käynyt pahemmin. Toivottavasti loppuviikko sujuu rauhallisemmissa merkeissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi! Koputetaan puuta, mutta nytten plikat ovat olleet aikas kiltisti...tosin ei ne tuota peiliäkään varmaan tahallaan sentään tiputtaneet.

   Poista
 12. Hui, säikäytti varmasti niin koiruuksia kuin sinuakin. Onneksi ei haavoja ja leikattavia sirpaleita tassuista. Mulla nyt kolmas valvottu yö kipujen kanssa ja alkaa olla heikko olo jo. Onneksi tiedän, ettei tämä kestä enää kauaa. Se hyvä puoli on pysyvässä sairaudessa. Osaa ennustaa tulevaa. Mutta hei, sinulle upeaa viikonloppua! Rapsutukset karvaisille lapsille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan pelästyivät pimeässä reuhatessaan!
   Voi ei, kovasti tsemppiä!
   Kiitos samoin!

   Poista
 13. No onneksi eivät satuttaneet itseään! Sirpaleethan tuo onnea ☺

  VastaaPoista

Kiittää ja kuittaa kommentista!