23. kesäkuuta 2017

Että mitenkä oli?

Heippa! Tämä plikka ei ole saanut nukuttua, mutta nyt ei ole johtunut kipeästä kintusta (joo, on se vielä pikkuisen kipeä), vaan ihan jostain muusta. Sain nimittäin eriskummallisen puhelun tällä viikolla. Vanha pomo soitti ja sanoi, että olisi töitä tiedossa. Mä olin, että häh? Vanha työmaa on saanut jatkajan ja aloittelee toimintaansa mahdollisesti ensi kuun puolella. Mulla meni pasmat ihan sekaisin ja nyt mä en tiedä mitenkä suhtautua. En osaa päättää, oliko tämä kohtalon puuttuminen peliin hyvällä tavalla vaiko sittenkin kohtalon ivaa? Juu, olinhan mä niinkuin puulla päähän lyöty silloin kun työpaikka meni alta, että tämähän oli periaatteessa hyvä uutinen. Toisaalta sitten taas oli jo kerinnyt palautumaan järkytyksestä, suuntaamaan ajatukset tulevaan ja johonkin IHAN muuhun.

Kuvittelin itseni jo jossain siistimmässä hommassa, enkä jauhonpölyn ja rasvan seassa, joiden poispesemiseen tarvitaan melkein teräsvillaa (...ei nyt sentään). No, eipä se poissuljettua ole vieläkään...lupasin nyt kuitenkin tuon puhelun perusteella tsekata, mistä on kysymys...en vielä varsinaista päätöstä tehnyt comebackista. Kerkiäähän tässä elämässä varmasti vielä töitä tekemään...ei kauheasti huvita työkkärinkään listoilla roikkua ja työttömyyskassan rahojen varassa olla (täytellä kaikenmaailman lippuja ja lappuja). Paljon yksinkertaisempaa tehdä töitä ja saada palkkaa.


Oikein hyvää juhannusta kaikille!

44 kommenttia:

 1. En yhtään ihmettele, että yöunet meni. Ehkä tänä päivänä uutta työpaikkaa on kuitenkin helpompi metsästää työssä ja kuukausipalkan ansaitsijana. Muutama työtön on tuttavapiirissä, enkä heidän osaansa kyllä yhtään kadehdi.
  Hyvää juhannusta sinulle - ja sikeitä unia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Toisaalta sitten...jos menee takaisin vanhaan, niin "osaako" sieltä taas lähteä mihinkään (mahdollisesti) parempaan. Nyt se olisi ollut niinkuin pakko.
   Kiitoksia.

   Poista
 2. Olet ison päätöksen edessä, päätät sitten mitä tahansa. Jos mielessä on uusi tie/työura näkyvissä, mieti sitä ihan rauhassa. Aurinkoista Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Luulisi tämmöisenkin olevan helppoa, kun työmaata tullaan melkein niinkuin kotiovelle tarjoamaan, mutta ei...

   Poista
 3. Moni ois onnellinen, jos soitettas kotiin ja tarjottas töitä. Mut ymmärrän sua. Tuo ala on raskas eikä todellakaan mikään siisti sisätyö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ihan hyvä juttu...ei siinä mitään. Ala on kyllä tosi raskas...senpä takia ajatukset olikin jossain kevyemmässä ja siistimmässä.

   Poista
 4. No kyllähän sulla tuo elämä keikkuu...just kun selviää edellisestä 'draamasta' niin uutta putkeen!!!
  Uskon että teet hyvän päätöksen, oli se sitten mikä tahansa :)
  Rauhallista Juhannusta!

  VastaaPoista
 5. Hyvää juhannusta joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 6. Ehkä hyvä kompromissi olisi ottaa työ vastaan ja siinä sivussa sitten etsiä parempaa.
  Töiden saanti on nykyään niin epävarmaa että voikin joutua pitkäaikaistyöttämäksi
  ellei ota mitä tarjotaan. Toisaalta sanotaan että kannattaa ottaa riskejä... Onnea sinulle
  päätöksen tekoon !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niinpä...nykyisin kaikki on kyllä niin epävarmaa.

   Poista
 7. Mieti nyt hetki rauhassa, kuuntele itseäsi ja asia selviää varmasti. Minkä päätöksen teetkin, se on varmasti oikea. Ei kannata jäädä miettimään, olisiko pitänyt päättää toisin. Mukavaa juhannuksen jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 8. Hyvää juhannuksen jatkoa sinulle! En yhtään ihmettele, että olet hämmennyksen vallassa. Onneksi on juhannuksen pyhät aikaa pohtia ja miettiä tilannetta. Kaikella on puolensa, vai mitä?

  VastaaPoista
 9. Eksyin sattumalta blogiasi lueskelemaan. Kauniita kuvia olet ottanut. Mukavaa juhannuksen jatkoa! Tsemppiä työpohdintoihin! Itse irtisanouduin vakituisesta työpaikasta vuosi sitten. Elämään tuli tietynlainen epävarmuus, koska olen nyt yrittäjä eliyksityinen perhepäivöhoitaja. Toisaalta rutkasti tuli myös kaikkea hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin sinne. Kyllä tässä pohdittavaa riittää taasen.

   Poista
 10. Ottaisin työn ja etsisin uutta töissä ollessani. Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 11. Onnittelut tuosta yhteydenotosta!
  Ainahan voi suunnitella ja katsella muita juttuja kun tekee töitä. Minusta hieno juttu, että soitetaan ja pyydetään töihin. Olet tehnyt siis hyvää työtä!
  Oikein hyvää juhannuksen jatkoa Satu!

  VastaaPoista
 12. No, jopas vain oli käänne! Vaikea päätös. Kun just on miettinyt tekevänsä jotain muuta, pitäisi palata takaisin vanhaan. Niin tai näin päätät tehdä, päätös on oikea!

  Mukavaa juhannuksen jatkoa!

  VastaaPoista
 13. Joo elämä ei todellakaan mene suunnitelmien mukaan... just kun tuntuu että nyt näen hieman pitemmälle, kaikki onkin taas sekaisin.... siunausta mietteisiinsä ja päätöksesi.
  Ja tiedä vaikka vanha työ/ uusi työnantaja olisi kuitenkin uusi työ/ yrityskulttuuri. :)

  VastaaPoista
 14. Sulle viisaita päätöksiä ja mukavaa juhannukse jatkoa!

  VastaaPoista
 15. ONpa mahtava puhelu tullut. Siinä menee herkäsikin yöunet kun miettii että mitä sitä nyt olisi viisain tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä...ku ei tie...tai osaa päättää...

   Poista
 16. Oho, no olipa yllättävä käänne työn haussa. :D On se vaan turvallisempi ja vakaampi olo, kun on työpaikka alla. Jos ei se työ maistu tai alkaa leipääntymään, niin pitäisi vaan skarppina tutkia avoimia paikkoja ja uskaltaakkin hakea mieleisiin paikkoihin. :D Hoitoalalla tuppaa vähän menemään siihen, että kerta on työn saanut niin siellä ollaan ja pysytään hautaan asti, vaik kuin työ tökkisi. :,D Tsemppiä päätökseen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toisessa tilanteessa olisin kiljunut riemusta...no, kyllä nyttenkin vähän, mutta...ISO MUTTA...

   Poista
 17. Myöhäiset juhannustoivotukset!

  Toivottavasti aika tekee ratkaisun helpoksi.

  VastaaPoista
 18. Asioilla on tapana järjestyä....kannattaa miettiä jotta mitä sitä oikein tahtoo tehdä...ja mennä sitä kohti...

  VastaaPoista
 19. Olit varmasti ihmeissäsi kun tuon puhelun sain :) Tsemiä miettimiseen <3 ja kivoja kesä päiviä <3

  VastaaPoista
 20. Ohhoh mikä käänne ja kun mieli on suhtautunut jo yhteen suuntaan ja hups sitten vaan mennäänkin takaisin samaiseen suuntaan. Aika näyttää, josko tämä olikin onnenpotku. <3

  VastaaPoista
 21. Tämähän oli hyvä uutinen! Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain positiivistakin tähän kaaosmaiseen vuoteen =).

   Poista

Kiittää ja kuittaa kommentista!