lauantai 15. heinäkuuta 2017

Arkikuva 28/52 Rojua...


Heipä hei! Tavallinen näky meidän lenkeiltämme. Mindillä on tapana kerätä kaikenlaista mukaansa ja sen suuhun mahtuu välillä uskomattoman paljon! Tämä on vielä pientä tilpehööriä...saattaa olla pari-kolmemetrisiä karahkoita tai niinkuin eilen: valtava halko! Kas kun ei kokonaista puuta...ja Mindihän ei irrota saaliistaan. Se tuo ne sisälle asti, ellei satu itse kyllästymään matkan varrella tai me onnistuta hämäämään sitä niin, että se jättää aarteensa. Kepukat ja tuommoset on ihan ok, mutta kun ihmiset roskaavat tienvierustoja, murh! Aina ei kerkiä väliinkään ja Mindillähän pysyy leuat kiinni. Muistan viime syksystä, kun Mindi lenkillä ollessamme nappasi lasia maasta (tai muoviahan se loppuviimein oli, mutta silti...). Se ei irroittanut käskystä huolimatta, joten mä menin yrittämään pois sitä sen suusta. Leuat ei liikkuneet kyllä niin mihinkään...silloinkaan! Roosaa taasen ei kepukat kiinnosta, se tykkäisi syödä koirankakat tienvierustoilta! Mikähän siinäkin on...

24 kommenttia:

 1. Eläimet on välillä tai aika useinkin aika hassuja; mitälie ajattelevat näitä hassuiluja tehdessään. :,D

  VastaaPoista
 2. Heh, heh :D Kuva Mindistä on kyllä mainio, kiitettävä määrä risua mahtuu Mindille kantoon.

  VastaaPoista
 3. Voi noita koirien metkuja! Mindille rojut ovat varmaan kultaakin kalliimpia eikä ymmärrä ollenkaan miksi ne pitäisi heittää pois. Aurinkoista sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 4. Sinulla on ihanat lenkkikaverit♥ tuo on kyllä harmi että ihmiset heittävät roskia luontoon, samoin kuin ruokia..Hirvittää kun näkee välillä lenkillä koiran rouskuttavan jotain, niitäkun ei tosiaan pysty koko ajan vahtimaan, kun pitkin ojanpenkkoja mennä huheltaavat:) Rapsutuksia karvakamuille ja mukavaa päivää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3. Joo, todella ärsyttävää, kun ojan pielustat on täynnä roskia...tai vaikka ihan keskellä tietä! Mukavaa päivää myös sinne!

   Poista
 5. Tuttu juttu. Minulla oli aina juustopaloja taskussa, joilla sain aarteet pois kotiovella Roope-rotikalta. Kerrankkn survoi poskensa täyteen makkaramuovia. Rotikan suu aukeaa, kun puristaa molemmilta puolilta sormilla hlähuulten alta. Kultsulla ei aukea sittenkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D. Me yritettiin sitä halkoa pois nappuloitten avulla...ei sittenkään!

   Poista
 6. Haha! Minun entinen labbikseni oli myös lenkeillä aikamoinen "imuri", kepit sellaisia pienen puun kokoisia karahkoja. :´D Valitettavasti oma koiruuteni myös nieli kaikkea roskaa. Pahin mikä tuli "läpi" oli tinttien talipallon verkko. :O Siinä olisi voinut käydä huonosti.

  VastaaPoista
 7. Hauska Mindi, vaikkei ehkä teistä ihan aina ;) Josko likka miettii että löytäjä saa pitää? Kun ei vain itseään loukkaisi roskien kanssa...
  Tuo Roosan kikkareiden syöminen on inhottavaa, mutta jotkut koirat tekevät sitä. Usein se toisen koiran jätös ei ole sulanut kunnolla ja esi-isien tapaan se on silloin korjattava pois ettei lauman olinpaikka paljastu vihollisille.
  Mukavaa alkuviikkoa teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa...no, tuo voisi selittää jotain =). Kiitos samoin.

   Poista
 8. Ihana kaveri! Kyllähän nuo keräävät kaiken vähänkään mielenkiintoisen maasta suuhunsa.
  Aurinkoista viikkoa teille!

  VastaaPoista
 9. Voi Mindi mitkä aarteet.
  Ihana kuva.
  Meillä koira lenkillä välillä leikkii kävyillä ja sitten käpyä suussaan kuljettaa ja joskus kotiinkin asti kantaa. Jättää kuitenkin oven eteen.Siitä sitten taas joskus suuhunsa ottaa, kun uudelleen lähdetään. On ne hauskoja!
  Kivaa alkavaa uutta viikkoa Satu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne. Välillä ärsyttää, mutta useimmiten saa nauraa. Kiitos samoin.

   Poista
 10. Aivan mahtava kuva Mindistä harrastuksensa parissa! :)
  Jännä, että joillakin koirilla on tuo tarve kerätä suuhun kannettavaa.
  Upeaa oli nähdä myös kotilon synnytys!!En olisi ihan heti tiennytkään, että eläviä pikkukotiloita mammakotilo pylläyttelee.

  VastaaPoista

Kiittää ja kuittaa kommentista!