tiistai 18. heinäkuuta 2017

Hei, mun on pakko tehdä comeback...

Heippa! Onks pakko olla kaksonen horoskoopilta, jos ei haluu? Ja vielä tyypillinen sellainen? Tässä oli taas viikko sellaista mielenmyllerryksen vuoristorataa ettei tosikaan. Mulla oli kesän suunnitelma sellainen, että pidän lomaa vielä samaan aikaan isännän kanssa ja sitten rupean palailemaan työelämään. Kas, yhtäkkiä tajusin, että niin se neljä viikkoakin vain hävisi jonnekin ja isäntä meni takaisin töihin!

Tässähän on sekin valttikortti, että vanha työmaa aloittaa toimintansa, mutta vanha pomo sotki mun ajatukset siitäkin viime viikolla. Se nimittäin soitti. Ei ollut työasiaa, eikä varmaan olisi kertonutkaan, ellen mä olisi alkanut kyselemään. Kumminkin antoi sellaisen mielikuvan, että tässä on vähän kaikki vielä epävarmaa (esim. aloitusajankohta siirtyi taas). Mullahan meni pasmat pahemman kerran sekaisin...ja taas: unettomia öitä, ahdistusta, eipäs-juupas-leikkiä. Mietin vaan, että kuinka kauan pystyy/jaksaa vielä odottaa ja kannattaako ylipäätään. Vaikka lomailu onkin kivaa, niin kyllä sitä mielellään palaisi jo sorvin ääreen.


Eilen tapahtui taas käänne! Ensin sain seuraavanlaisen viestin kännykkään *Uusi johtaja soittaa lähipäivinä, varaudu puhetulvaan*. Eipä mennyt kauaakaan, kun puhelin soi. Höpistiin varmaan puolisen tuntia ja ihan niinkuin tämä uusi johtaja olisi lukenut mun ajatukset. Se kertoili juuri sellaisia asioita, mitä mäkin olin peräänkuuluttanut tuossa firmassa jo vuosia! Vielä kun olisi sanojensa mittainen mies (vaikutti hyvin päämäärätietoiselta), niin sittenhän kaikki on enemmän kuin jees.

Jokatapauksessa mulle tuli tuon puhelun jälkeen tosi paljon varmempi olo. Ehkä mä haluankin tehdä comebackit! Ja mikäs siinä...tuttu työ ja työkaverit. Tai osa niistä...ihan kaikkia vanhoja jääriä ei pyydetty takaisin ja en ole yhtään pahoillani ainakaan erään tietyn kollegan puuttumisesta...se osasi luistaa hommasta kuin hommasta teettäen työt muilla.


Vaikka mua harmittikin hieman tuo työn aloitusajan siirtyminen (15.8, mahdollisesti aikaisemmin), niin nyt olisi tuhannen taalan paikka tehdä kotona kaikkia rästihommia...tai käydä vaikka kuvailemassa oloneuvoksena...tai istahtaa terassille lukemaan kirjaa ja kahvia siemailemaan! Siis mä en ole istuskellut terassilla tänä kesänä vielä ollenkaan! Ei edes olla grillattu, paitsi silloin möksällä!


Mut naatitaan kesästä...sitä on vielä jäljellä! Mukavaa tiistaita kaikille!

40 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa! Töitten alettua sitä muistelee kaiholla lomapäiviä, joten niistä kannattaa nauttia

  VastaaPoista
 2. No onpas ollut juupas-eipäs -hommaa tuo töihin meno. Ei ihme, jos sinulla on ollut unettomuutta ja hdistusta. Mutta kaikesta päätellen hommat alkavat luistaa, kun palaat töihin. Hienoa!
  Toivottavasti saat nautituksi vielä näistä vapaista päivistä. Onnellista ja rauhaisaa oloa Sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä tässä on ollut sekaisin kuin seinäkello, mutta eiköhän tämä nyt tästä...vihdoinkin.

   Poista
 3. No hyvä jos sait sentään tarkemman päivämäärän. Itsekin olisin mielelläni mennyt töihin tänä kesänä ja ensin yksi paikka oli jo "varma", mutta jäikin sitten sen takia etten voi autoa ajaa :/, siinä olisi ollut välttämätön. Toisesta paikasta neuvotellaan vielä, se voisi olla aika lailla minulle sopiva, mutta katsotaan nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, jos sinäkin pääset töihin. Onneksi tuli vähän selvyyttä tilanteeseen...arvasin kyllä, ettei konkurssipesää ruveta ihan sormia napauttamalla pyörittämään uudestaan.

   Poista
 4. Toivotaan tosiaan, että uuden pomon puheet ei jää pelkiksi puheiksi, koska kuulostaisi aikas hyvältä, jos olette heti lähdössä samalla aaltopituudella.

  Semppiä comebackkiin jahka sen aika on <3. Ja kesähän siis on vasta tuloillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jos tosiaan tekee mistä puheleekin, niin arvostan todella kovasti.

   Poista
 5. Tuo kuulostaa hyvältä, koska sinulla ja pomolla on samankaltaisia ajatuksia. Nauti vapaasta, ehdit tehdä töitä vielä vuosikymmeniä.

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon ! Uudet tuulet ilmeisesti puhaltelevat elokuun puolen välin jälkeen.

  Erityisen hyvältä kuulostaa että töistä luistava henkilö joka muilla teetti työnsä, ei enää palaa. Maailmassa on vielä oikeutta 🙂 Ja kiva että sinä sait reilun kesäloman !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oikeus on sittenkin olemassa...kyllä mä sen puolesta jouduinkin taistelemaan =).

   Poista
 7. No johan on...en tietäis varmaan itsekkään mitä tekisin. Tosin riippuisi varmaan siitä miten paljon tykkäisin tuöstäni. No eikös aina voi kokeilla ja jos ei olekkaan mukavaa niin etsii uuden ja vaihtaa jos sellainen onnistuu....
  Nyt sitten teet ne rästit ja aloitat siitä kahvittelusta terassilla hyvän kirjan kanssa 🖒

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh...en oo vieläkään päässyt terassille asti. Kyl mä työstäni tykkäsin...siinä nyt vaan oli näitä "häiriötekijöitä". En muuten välttämättä olisikaan muita hommia ajatellut, mutta kun tuli se konkurssi.

   Poista
 8. Ihan mahtavaa jos asiat noin järjestyisivät!Ei kai sellaista työtä olekaan, jossa kaikki nappaisi mutta jos isot linjaukset ovat kohdillaan-se tekee työstä mielekkäämpää :)Uusi pomo voisi tässä tapauksessa olla uusi mahdollisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ja jos nyt kuunneltaisiin työntekijöitäkin!

   Poista
 9. No jopas on jännää ja varmasti mietityttää :) mutta onneksi pomo on kanssasi samansuuntaisesti ajatellut joten helpottaa taatusti paljon töihin paluuta :) Ihania kesäpäiviä nyt vielä ennen töiden aloitusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jänskää on...ei ainakaan tässä tylsisty, heh. Juttelu tuon uuden johtajan kanssa kyllä selkeytti mieltä.

   Poista
 10. Vanha klisee;"asioilla on tapana järjestyä!"
  Hienoa, että pääset vanhaan työhön, mutta uusi johtaja tuo uusia näkemyksiä mukanaan.
  Nauti nyt loppukesästä akkuja lataillen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, vaikka ei aina meinaa uskoa. Kiitos...naatitaan naatitaan =).

   Poista
 11. Nauti nyt lomastasi täysillä, kyllä ne työtkin alkavat ajallaan. Keräät voimia hyvällä omallatunnolla. Toivon sinulle parempia lomasäitä, mitä on ollut.

  VastaaPoista
 12. Ei muuta kuin nauti lomastasi ja kesästä, olkoon sää nyt mitä on !!

  VastaaPoista
 13. Peukut pystyssä, että mahdollinen uusi pomosi todella olisi sanansa mittainen!
  Miulle, kyllä kelpaisi muutama lisäviikko kesälomaa. Ahdistaa, että lomaa enään tämä ja ensi viikko jäljellä! Murtunut jalka on mennyt hirmuisesti eteenpin, eikä enää juurikaan rajoita tekemisiä, joten tekemistä kyllä riittäisi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä...jos nyt tulisi niitä muutoksiakin! Eipä ole koskaan ollut jalka tms. murtunut *koputtaa puuta*, mutta tiedän tunteen selkäkivun kanssa. Rasittavaa, jos ei pysty tekemään mitään...tai juurikaan mitään.

   Poista
 14. Kyllä itselle sopiva työ on ihmiselle tärkeä, eikä vain ansainta mielessä. Nauti lomastasi ja tee kaikkea mukavaa, sekä ne rästihommat. :)

  VastaaPoista
 15. Epätietoisuus onkin pahinta.
  Toivotaan tai rukoillaan että todella menee nappiin. siis hyvin.
  Nauti kesästä kun se vielä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mua niin ärsyttää kaikki epävarmat jutut ja olotilat, mutta eiköhän se nyt tästä...

   Poista
 16. Tiedän miltä sinusta tuntuu. ITsellä tuo fiilis vain johtuu ihan siitä syystä että töihin paluu ahdistaa siellä olevien asioiden vuoksi. Loma on mennyt asioita pohtiessa ja vatvoessa. Milleköhän sitä oikein alkaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuota pohdintaa ja vatvontaa onkin riittänyt...välillä on meinannut ihan pää räjähtää. Ei oo auttanut muutakuin yrittää ajatella muita asioita.

   Poista
 17. Hienoa, kun pääset takaisin töihin.
  Vielä on kesää jäljellä. Nauti!❤️

  VastaaPoista
 18. Asiat tuppaavat aina järjestymään. :)Hienoa, että työt jatkuvat.
  Nyt vielä nauti kesästä ja lomailusta! <3

  VastaaPoista

Kiittää ja kuittaa kommentista!